Novčani horoskop najpoznatijeg astrologa od 20. do 26. maja: Njima će novac pljuštati sa svih strana

Novčani horoskop Pavela Glovbe od 20. do 26. maja 2024. godine otkriva ko će plivati u novcu.

Horoskop
Novčani horoskop najpoznatijeg astrologa od 20. do 26. maja: Njima će novac pljuštati sa svih strana
Foto: DMITRY KOSTYUKOV / AFP / Profimedia

Upravljanje finansijama i rad postaje lakši ako unapred naučite sve o uticaju zvezda. Da bi ova nedelja bila produktivnija, uzmite u obzir preporuke astrologa i raspoloženje planeta.

Ova nedelja će se održati pod okriljem Merkura u Biku, koji je postao destruktivan 15. Astrolozi upozoravaju: mnogi od nas će misliti da smo okruženi isključivo poštenim ljudima, ali to uopšte nije tako.

Merkur će učiniti ljude lažljivijim, pa je bolje da se oslonite samo na sebe ili, bar, na ličnosti koje su proverene vremenom. Pridržavajte se jednostavnih pravila uspeha o kojima smo ranije govorili da biste postali uspešniji ili uštedeli zarađeni novac, ili ga pravilno uložili. Ovo će značajno povećati vaše šanse za pobedu.

Ovan

Finansijski i radni događaji ove nedelje mogu da se razvijaju izuzetno dinamično, ali Ovan je u stanju da sve popravi. Glavna stvar za ovo je da ne preuzimate nešto što sada apsolutno nije relevantno. Ako je sve tako dobro, onda neka ide kao i obično. Prijatne sitnice će vam biti od dobre pomoći u postizanju onoga što želite. Astrolozi savetuju da za sada ne postavljate previše smele ciljeve, da se ne fokusirate na profesionalni rast i da ne kupujete skupe stvari.

Bik

Bik pripada horoskopskim znacima koji često dobijaju novac bez poteškoća. Ove nedelje situacija se može dramatično promeniti, posebno ako mnogo komunicirate sa neprijatnim ljudima. Venera povezana sa energijom će ovim ljudima dati inspiraciju i izoštriti njihovu sposobnost da razmišljaju van okvira. Astrolozi savetuju da se više krećete kako bi energija tela bila najbolja.

Blizanci

Blizanci ne treba da stanu, čak i ako u nečemu uspeju. Moramo da nastavimo put ka još većem uspehu, ali bez žurbe. Predstavnike ovog znaka očekuje naporna nedelja, tokom koje ni u kom slučaju ne bi trebalo da gube veru u sebe i optimizam. Za sada je bolje ne započeti ništa novo i baviti se finansijskim problemima krajnje oprezno.

Rak

Ako se ne zanesete sitnicama biće vam dovoljno nedelju dana da završi sve što ste ranije započeli. Da bi nedelja bila produktivna i uspešna, ne bi trebalo da skrećete sa zacrtanog puta. Astrolozi savetuju da ne pomažete strancima novcem, ali možete pozajmiti novac porodici i prijateljima na neodređeno vreme. Glavno je da su ovi iznosi izvodljivi i za same Rakove. Druga polovina nedelje je pogodna za papirologiju.

Vage

Venera će Vagama ipak dati samopouzdanje i odlučnost u radu. Ovo vreme je relativno dobro za pokušaj penjanja na lestvici karijere. Glavna stvar je da se ne ponašate loše zbog toga. Zbog opadanja energije Merkura, Vaga može doživeti primetan gubitak motivacije. Možda je vredno da se odmorite od nekih nehitnih stvari, obraćajući pažnju na svoju porodicu. Možete se fokusirati na najjednostavnije moguće stvari.

Škorpije

Za Škorpije počinje vreme kada vredi raditi što je više moguće rame uz rame sa ljudima od poverenja. Naravno, među vašim kolegama i mogućim klijentima može biti nepristrasnih i pohlepnih pojedinaca. Moraćete da budete pažljiviji u komunikaciji. U nekim novim poduhvatima, astrolozi preporučuju izbacivanje strahova i anksioznosti. Pažnja prema detaljima i malo samopouzdanja će učiniti trik, omogućavajući vam da se oslobodite tereta neispunjenih zadataka.

Lav

Lavovima će ova nedelja biti poprilično haotična. Ionako nemate mnogo vremena, nemojte da ga gubite na nerad, već da se bacite na posao. Ako situacija nije jasna i ima mnogo problema, astrolozi savetuju da se ne preterujete i ne žurite sa zaključcima. Ovo će pomoći u racionalizaciji energije. Lavovi ne moraju da budu previše aktivni u svojim finansijskim poslovima. Astrolozi savetuju da ne slušaju licemerne ljude i izbegavaju komunikaciju sa zavidnim ljudima.

Devica

U ovom periodu Device ne bi trebalo da veruju ljudima na reč, posebno kada je novac u pitanju. Ljude ovog znaka očekuju teški radni dani. Možda ćete morati da radite više nego obično. S tim u vezi, astrolozi snažno preporučuju da se pravilno odmorite. Ovo se ne odnosi samo na subotu i nedelju, već i na sve u kojima Device možda nemaju posla. Sada nije vreme za pretvaranje ambicioznih planova u stvarnost.

Strelac

Da bi uspešno završili i započeli važne zadatke, kao i da bi povećali produktivnost i povećali zaradu, Strelci treba da se sete iskustva iz prošlosti i da ne rizikuju. Bilo koji neprijatni ili, obrnuto, veoma povoljni događaji u vezi sa novcem neće biti nesreća, već posledica njihovih prošlih postupaka. Astrolozi savetuju ljudima ovog znaka da se još ne oslanjaju na svoje unutrašnje instinkte.

Jarac

Jarčevi ne bi trebalo da zaborave na odmor tokom ovog perioda. Ponekad je reći sebi da „stanete“ i odmorite se veoma korisno za vašu energiju. Merkur će doprineti slabljenju finansijskih tokova i produktivnosti, pa su moguće finansijske poteškoće. Negativna aktivnost Merkura sugeriše da će se i Jarci ove nedelje suočiti sa nekom vrstom borbe. Važno je verovati u sebe i ne trošiti novac na beskorisne stvari.

Vodolija

Vodolija će možda morati da potroši deo novca na nešto hitno. Moguće su neplanirane kupovine. Što se tiče posla, ne bi trebalo da pokušavate da sve držite pod kontrolom. Vodoliji je bolje da ne budu preterano kreativna i da ne improvizuje. Ove nedelje stvari treba da radite onako kako ste navikli. Možete promeniti posao ili pronaći novi hobi, ali budite izuzetno oprezni. Bolje je ne odbijati nove ponude.

Riba

Za Ribe će u periodu od 20. do 26. maja prilično veliku ulogu igrati reči, pa tek onda akcije. Ribe koje žele temeljno da se bave poslom i poslom mogu se fokusirati na ovo, bezglavo se uroneći u posao. Možete početi da tražite dodatni prihod. Vredi zapamtiti da je trenutni položaj planeta pogodniji za uspeh u stvarima koje zahtevaju organizaciju, a ne kreativnost. Bolje je ne raditi ništa na brzinu.

(Glossy)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs