Kažu da ova poznata dama ima najbolje noge u Srbiji: Kad se pojavila u providnoj i ultramini haljini svima pale vilice

Voditelja Maja Manojlović može da se pohvali veoma zanosnom figurom

Celebrities
Kažu da ova poznata dama ima najbolje noge u Srbiji: Kad se pojavila u providnoj i ultramini haljini svima pale vilice
Foto: Printscreen Instagram - majmanojlovic

Voditeljka Maja Manojlović već dugo godina izveštava nas o najnovijim vestima, a njen osmeh redovno budi mnoge gledaoce. Svoj posao obožava i maksimalno se trudi da ga odvoji od privatnog života, te se o detaljima iz njene svakodnevice veoma malo zna. Nikada nije bila deo skandala i nosi laskavu titulu jedne od najvećih dama na javnoj sceni.

Ona je sa kolegom Nemanjom Velikićem posetila modnu reviju dizajnera Bate Spasojevića. Spektakl na pisti je bio tim veći pošto je poznati kreator obeležavao 30 godina rada.

Maja Manojlović
foto: Printscreen Instagram - majmanojlovic

Maja je blistala u prvom redu i još jednom dokazala da je ponosna "vlasnica" najboljih nogu Srbije.

Ponela je ultrakratku i delimično providnu haljinu u braon boji ispod koje se nazirao brushalter iako je kreacija bila u vidu rolke i dugih rukava. Preko svega ogrnula je krem sako, a stajling je zaokružila zlatnom pismo-tašnicom i zlatnim sandalama. Uz visoke potpetice koje su se u stilu "rimljanki" uprele oko njenih listova Majine noge su ponovo došle do izražaja u punom sjaju.

Usledila je salva pohvala za izgled voditeljke koja i na pragu pete decenije izgleda neverovatno mladoliko i zgodno. U odeljku za komentarisanje je usledila gomila srca, ruža i zaljubljenih smajlija, dok ju je kolega Nemanja duhovitio počastio opaskom: “Nije za mlađe od 18 godina”. Maja je istakla da je upravo Nemanja zaslužan za fotogrtafije na kojima se vidi koliko je ona zapravo fatalna.

Stil / Srećna republka

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs