Svi se smeju kad je vide s bogatašem nižim za 2 glave od nje: A ona u 49. je tako bombastična da joj mnogo mlađe zavide

Nekada fatalna Plejboj zečica, danas gospođa koja fenomenano izgleda u 49. godini - Viktorija Silvstet stalno je na meti kritika, uglavnom zvog ljubavnih izbora.

Celebrities
Svi se smeju kad je vide s bogatašem nižim za 2 glave od nje: A ona u 49. je tako bombastična da joj mnogo mlađe zavide
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Švedska manekenka, preduzetnica i DJ Viktorija Silvstet, gde god se pojavi, privlači pažnju svojim bombastičnim izgledom, a tako je i ovoga puta u Kanu, gde se trenutno održava naprestižniji filmski festival. Naime, nekada fatalna "Plejboj" zečica izgledala je tako bombastično pored bazena "Eden Roc" hotelu, da je sve prisutne prirpadnike jačeg pola, čini se, ostavila bez daha, te se svi pitaju kako može da bude u vezi sa čovekom kog opisuju na društvenim mrežama "starac za dve glave niži od nje".

Naime, Viktoriji mogu na savršenoj liniji u 49. godini mogu pozavideti mnogo mlađe devojke. Privlačila je sve poglede u izazovnom kupaćem kostimu, dok je zavodljivo pozirala.

Viktorija Silvstedt
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Isitče da je za njen izgled zadužen redovan trening kao i zdrava ishrana, ali Viktorija otkriva da ima veliki udeo i genetika. Iako izgleda bar deceniju mlađe, ne krije da je svoj izgled pooboljšala i kod plastičnog hirurga, ali većina deli mišljenje da nije preterala još uvek.

Inače, već dugo je u vezi sa švajcarskim milionerom Dabahom, a njihov odnos ne prestaje da intrigira javnost. Par vrlo često zajedno posećuje luksuzne destinacije, međutim, biznismenu se mnogi podsmevaju, smatrajući da je Viktorija sa njim samo zbog lagodnog života.

Kada se pojave u javnost, neretko su na meti raznih komentara, obično ne tako lepih, jer je švedska lepotica viša od bogataša sa dve glave, a obožava da nosi i potpetice. Ali, čini se da Dabahu to uopšte ne smeta.

1 / 9 Foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Seksepilna dama uvek je bila dovođena u vezu sa imućnim muškarcima, a udavala se samo jednom 2000. godine za voditelja Kris Vrega. Brak im je trajao 9 godina. Šuškalo se da je imala romansu i sa bivšim mužem Pamele Anderson, kao i sa rokerom Tomijem Lijem.

Viktorija Silvstet je rođena u selu Šeleftehamn u severnom delu Švedske. Ima stariju sestru i mlađeg brata. U mladosti je bila posvećena jahanju i želela je da postane veterinar. Njen otac je bio kapiten lokalnog skijaškog tima, pa je ona počela da skija već sa pet godina. Povreda ramena koju je zadobila tokom takmičenja je doprinela okončanju njene karijere sa 16. Viktorija Silvstet tečno govori švedski, francuski, engleski i italijanski.

Nekoliko godina kasnije dobila je poziv da se takmiči na izboru za Mis Švedske, pošto su njena mama i sestra poslale nekoliko njenih fotografija organizatorima. Pobedivši na izboru za Mis Švedske 1993. stekla je pravo da predstavlja svoju zemlju na izboru za Mis Sveta 1994. Ostvarila je veoma dobar rezultat, plasiravši se među prvih 10. Posle takmičenja u lepoti, počinje da se bavi manekenstvom u Parizu, a oprobala se i u glumi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs