IMALA JE 16 GODINA KADA JE ZAVELA OŽENJENOG ČOVEKA, PA PUCALA U NJEGOVU ŽENU: Gde je danas žena koju su nazvali LOLITOM

Bilo je to maja 1992. godine kada je 17-godišnja Ejmi Fišer došla na kućni prag svog ljubavnika Džoija Butafoka sa namerom da ubije njegovu ženu

Lifestyle
IMALA JE 16 GODINA KADA JE ZAVELA OŽENJENOG ČOVEKA, PA PUCALA U NJEGOVU ŽENU: Gde je danas žena koju su nazvali LOLITOM
Foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Jednog proleća 1992. godine, Ejmi Fišer je pokucala na vrata kuće Džoija Butafoka, sa namerom da ubije Meri Džo, njegovu suprugu.

U to vreme, Ejmi je bila u ljubavnoj vezi sa njenim mužem, pa je imala samo jednu misiju - da sebi oslobodi put do ljubavnika.

Nakon ovog poteza, Ejmi Fišer je u Americi bila poznata pod imenom "Lolita sa Long Ajlanda".

Kako je Ejmi upoznala Džoija?

U vreme kada je Ejmi Fišer upoznala Džoija Butafoka 1990. godine, navodno je imala težak i traumatičan život. U svojoj autobiografiji "Ejmi Fišer: Moja priča", ona je rekla da je bila seksualno zlostavljana kao dete i silovana kao predtinejdžer. Njena majka je negirala skoro sve ove tvrdnje.

Imala je 16 godina kada je upoznala Džija Butafoka, koji je bio prodavac automobila, a Ejmi je došla sa ocem da kupi novi auto. Džoi je imao 36 godina i bio je oženjen čovek.

Nakon par dana od poznanstva Ejmi i Džoi se upuštaju u seksualnu aferu.

Godinu dana kasnije, Ejmi se pojavljuje na vratima njegove kuće noseći njegovu majicu iz radnje i pištolj.

Dan kada je pucala u Meri Džo

2. maja 1992. Ejmi Fišer se dovezla do kuće Meri Džo i Džoija Butafoka i pozvonila na vrata. Džoijeva žena, Meri Džo, otvorila je vrata. Saslušala je Ejmi koja joj je pričala da joj je Džoi bio neveran.

Ejmi se predstavila kao En Mari i tvrdila da je Džoi imao aferu sa njenom mlađom sestrom, a kao dokaz donela je majicu iz njegove radnje.

Scena iz filma
Scena iz filmafoto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Ali Meri Džo joj nije poverovala. Probala je da joj zalupi vrata ispred nosa i okrenula se kako bi ušla u kuću. A onda ju je Ejmi napala. Uzela je pištolj i udarila Meri Džo u glavu, a zatim je pucala u njenu desnu slepoočnicu. Metak je probio vilicu Meri Džo i zaglavio se u dnu njenog mozga. Ejmi je pobegla, a Meri Džo je hitno prebačena u bolnicu, gde su lekari uspeli da joj spasu život.

Iako je Meri Džo bila delimično paralizovana na jednoj strani lica i gluva na jedno uvo nakon napada, brzo je uspela da opiše svog napadača.

Džoi Butafuoko je prepoznao majicu koju je Ejmi donela "kao dokaz" u njihovu kuću. Rekao je policiji da ga je tu majicu dao Ejminom ocu prilikom kupovine automobila i priznao da bi verovatno ona mogla biti ubica.

Ubrzo nakon toga, Ejmi Fišer je uhapšena. Ali ona i Džoi su pričali sasvim različite priče.

Hapšenje Lolite sa Long Ajlanda

Dru Barimor
foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Ejmi je tvrdila da je spavala sa Džoijem i da ju je on ohrabrivao da puca u njegovu ženu.

"Kada Meri Džo otvori vrata, ti samo pucaj, nemoj ništa da čekaš," navodno joj je rekao.

Ali Džoi je negirao priču, govoreći da sa njom nije spavao.

"Džoi je uvek govorio da nije imao ništa sa Ejmi. Kada sam izašla iz bolnice kući, milion puta sam ga pitala da li je imao nešto sa njom, a on je govorio "Ne". Čak se zaklinjao i u živote naše dece, pa sam verovala da govori istinu," ispričala je Meri Džo.

Na kraju, Ejmi je osuđena na 15 godina zatvora, ali i njena i Džoijeva priča se tokom godina promenila.

Godinu dana kasnije, u oktobru 1993. godine, Džoi je priznao da je imao aferu sa Ejmi. Pošto je ona u to vreme imala 16 godina, Džoi je optužen za silovanje.

Ejmi Fišer
foto: MediaPunch/face to face / Face to Face / Profimedia

Ali on nikad nije priznao da je Ejmi terao da ubije Meri Džo. Sama Ejmi je kasnije priznala da se kaje što je pokušala da ubije Meri Džo i tada je rekla: "Ono što ti se dogodilo nije bila ni tvoja ni greška tvog muža. Bila je to moja greška i poslednjih sedam godina pokušavam sve to da shvatim."

Lolita sa Long Ajlanda puštena je na slobodu 1999. godine, ali tek tada je počela da puni naslovne strane.

Gde je danas Ejmi Fišer i kako živi?

Ejmi Fišer
foto: Paul Emmans / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon izlaska iz zatvora, Ejmi Fišer je u početku vodila normalan život. Udala se 2003. godine, napisala je još jedan memoar, Da sam tada znala i rodila je troje dece.

Ali 2007. godine izašao je seksi snimak koju je snimila sa svojim mužem, što je pokrenulo njenu karijeru u zabavi za odrasle. Snimila je dva po*no snimka i počela da dominira u industriji za odrasle.

Za to vreme, Meri Džo i Džoi su se razveli, ali su se pojavili u istoj emisliji sa Ejmi Fišer gde su pričali o pomirenju.

Ali to pomirenje je bilo kratkog daha jer je Meri Džo davala izjave u javnosti gde je pričala kao se razočarala jer Ejmi snima filmove za odrasle.

"Meri Džo nema pojma. Ljuti se na mene jer sam milioner. A pogodite šta? I ona je zaradila više miliona i to samo zato što sam joj ja ono uradila. To što ona ima metak u glavi je ništa. Ona ga ne oseća isto kao što ja ne osećam svoje silikone," izjavila je Ejmi Fišer jednom prilikom.

Meri Džo Butafuko
foto: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Iako su njih troje otišli ​​svako svojim putem, Ejmi Fišer, Meri Džo i Džoi su i dalje neopozivo povezani. Njihova sumnjiva veza ekranizovana je i u filmu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs