ŽENA JE PISALA DRUGARICI POSLE 14 GODINA, TRAŽILA JOJ NEVEROVATNU STVAR: Hvalila se udajom, a ona je BRUTALNO NASAMARILA

Nesvakidašnji slučaj koji je ostavio bez teksta ceo region!

Lifestyle
17:42h Autor:
ŽENA JE PISALA DRUGARICI POSLE 14 GODINA, TRAŽILA JOJ NEVEROVATNU STVAR: Hvalila se udajom, a ona je BRUTALNO NASAMARILA
Žena se javila prijateljici posle 14 godina i tražila od nje neverovatnu stvar, Foto: Shutterstock

Možete li da zamislite situaciju da vam neko traži poklon, a ni ne pozove vas na svadbu? Baš to se desilo jednoj ženi! Naime, svoje nesvakidašnje iskustvo podelila je na Redditu, a njena objava se vrlo brzo širila po svim društvenim mrežama. Otkirla je dobila poruku od prijateljice koju nije videla oko 14 godina, kao i da joj je ona uputila, malo je reći, neobičan zahtev.

Čule su se poslednji put 2009. godine, pa se iznenadila kad joj se javila preko Facebook-a. Pritom ju je obavestila da se udaje, te da joj je potreban novac za medeni mesec. Dodala je da nije u mogućnosti da je pozove na svadbu, ali da može učestvovati u donacijama, kako bi budući bračni par otišao na putovanje posle venčanja.

Venčanje, Crkveno venčanje
foto: Shutterstock

- Nisam je videla, niti razgovarala s njom više od deset godina, smatrala sam da je to slučajna poruka - izjavila je žena.

I naglasila da čak ni tokom školskih dana nisu bile bliske prijateljice, već su imale korektan, površan odnos.

putovanje
foto: Shutterstock

- Odgovorila sam joj da joj čestitam, te da sam donirala taj novac u njihovo ime u dobrotvorne svrhe - izjavila je.

Najrazličitiji komntari su se nizali ispod ovog posta. Dok su jedni spatrali da je u pitanju pohlema, drugi su potez mlade okarakterusali kao drzak i glup, a bilo je i onih koji su doslovno ostali bez teksta, jer nisu mogli da poveruju da tako nešto zaista desilo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs