KUPILA JE DVE VENČANICE ZA 800 DINARA A IZGLEDALA JE KAO BOGINJA: Ova mlada je savršen primer da pare ne kupuju STIL

Jednu venčanicu je platila 300, a drugu 500 dinara u radnji polovne odeće a evo kako je izledala.

Moda
Autor:
KUPILA JE DVE VENČANICE ZA 800 DINARA A IZGLEDALA JE KAO BOGINJA: Ova mlada je savršen primer da pare ne kupuju STIL
Kupila je dve venčanice za 800 dinara., Foto: printscreen/tiktok/rachel_muse

Mnoge devojke od detinjstva maštaju o savršenoj haljini koju će obući na dan venčanja. Često su spremne da izdvoje nerealne svote novca za venčanice a neretko se u te svrhe podižu i krediti. Međutim ova devojka je savršen primer kako se za male pare, u pritom polovnim haljinama, može izgledati fenomenalno, ukoliko imate ukusa.

Amerikanka Rejčel Koneli bila je jedna od nevesti koja za svoje venčanje nije želela tradicionalnu venčanicu, jednostavnu, slatku i laganu. Takvu je i pronašla u second hand prodavnici i to ne jednu, već dve, prenosi Žena.rs

Definitivno je pokazala da nije potrebno dati bogatstvo, da bismo blistali na sopstvenoj svadbi. Fotografije i snimke sa svog venčanja podelila je na TikToku, a sve je ubrzo postalo viralno , ljudi su bili oduševljeni činjenicom da je izgledala tako lepo u tako jeftinom izdanju.

1 / 6 Foto: printscreen/tiktok/rachel_muse

"Izbunarila sam ovu svilenu haljinu u thrift radnji odmah nakon što smo se verili i na kraju sam nju i nosila na venčanju. Platila sam je tri dolara", napisala je u snimku koji je ubrzo pregledan preko milion puta! Reakcije TikTokera bili su fenomenalne a većina ju je uporedila sa Megan Markl.

@rachel_muse Reply to @lacuele I thrifted this silk dress right after we got engaged and still wore it for the ceremony ❤️ #weddingdress ♬ original sound - Liah_19 - Isa_

Reč je o snežnobeloj dugoj haljini sa prozirnim, lepršavim, kratkim rukavima. Ona je uz nju nosila veo i bele sandale. Još zanimljivije jeste da je Rejčel i venčanicu koju je nosila kasnije, na svadbenoj žurci, kupila u radnji sa polovnim stvarima!

"Nikada ne znaš šta ćeš pronaći u thrift radnji dve nedelje pre svog venčanja", napisala je uz snimak druge haljine koju je okarakterisala kao venčanicu svojih snova.

@rachel_muse you never know what you’ll find at the thrift 2 weeks before your wedding #weddingdress ♬ original sound - Liah_19 - Isa_

Rejčelina druga venčanica bila je kratka sa puf rukavima i donjim delom od tila i trodimenzionalnih cvetića.

Da li biste se vi usudili da kupite nešto ovog tipa za svoje venčanje?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs