ISKONSKO ZLO U TELU DETETA

SA 8 GODINA POSTAO SERIJSKI UBICA, NJEGOVA PORODICA SVE ZNALA I ĆUTALA:Ono što je izjavio nakon hapšenja je sledilo sve!

Od njegovih zločina će vam pozliti

Lifestyle
15:18h Autor:
SA 8 GODINA POSTAO SERIJSKI UBICA, NJEGOVA PORODICA SVE ZNALA I ĆUTALA:Ono što je izjavio nakon hapšenja je sledilo sve!
Foto: Shutterstock

Vest o dečaku, Amardip Sadu, 2007. godine su brzinom munje obišle svet. On je počinio zločine od kojih je ceo svet zanemeo i postao najmlađi serijski ubica u istoriji. Tad je imao samo 8 godina.

Njegove žrtve bila su deca, bebe iz lokalnog sela, a među njima i njegova osmomesečna sestra.

Iako nije jasno zašto je napadao decu, pretpostavlja se da su mu bili lake mete zbog toga što se nisu mogli da se brane i što su bili jako maleni. Uhapšen je etek godinu dana nakon što je počinio poslenje ubistvo.

Ono što je posebno zaprepastilo svet je činjenica da ga je porodica štitila i nikad nije prijavila policiji.

Amardip je rođen 1998. godine u Begusaraju u Indiji. Prvi put je ubio 2006. godine šestomesečnog rođaka, a ubrzo nakon toga osmomesečnu sestru. Zatim je ubio još jednom, godinu dana kasnije, šestomesečnu ćerku komšije.

Njegova porodica je znala šta je učinio, ali uprkos tome ga nikad nisu prijavili. Nakon što je ubio sestru, njegovi roditelji su dobili još jedno dete.

Kada je uhapšen, dok ga je policija ispitivala činilo se da optužbe ne shvata ozbiljno. Kada su ga pitali zašto je ubio troje dece, on je zatražio keks.

On je sa veseljem pričao o tome što je učinio. Čak im je pomogao da pronađu jedno od tela. Zločine je detaljno opisivao. "Spavala je u školi. Odveo sam je malo dalje, i ubio je kamenom, pa je sahranio", govorio im je o ubistvu poslednje devojčice.

STALJIN JE SVOJU 20 GODINA MLAĐU SUPRUGU NAĐU TERORISAO: Silovao je, a onda joj pričao kako je spavao i sa njenom majkom

Policija je otkrila da su njegove reči bile istinite kada su pronašli telo šestomesečne Kušbo u plitkom grobu koji im je Sada pokazao. Pogled na telo potvrdio je njegove reči, udario je u glavu ciglom joj razbio lobanju.

U skladu sa praavilim koja važe u Indiji njemu nije moglo biti suđeno, pa je izbegao bilo kakve legalne posledice.

Najstroža kazna koju je mogao da dobije je bila tri godine u popravnom domu. Nikakve informacije o njegovom stanju i presudi nisu javno objavljene, a neki pretpostavljaju da je dobio tri godine u psihijatrijskoj ustanovi. Amardip Sada kontaktirao je medije 2015. i obavestio ih da boravi u domu za mlade do svoje 18. godine. Na svoj rođendan 2016. godine trebao je da izađe na slobodu. Navodno je promenio ime u Samarđit kako bi sačuvao privatnost.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs