JEZIVO

IMALA JE SAMO 12 GODINA KAD JE SA OSMEHOM NA LICU UBILA CELU SVOJU PORODICU: Kada je otkrila razlog, svet je zanemeo!

Ova vest šokirala je svet...Za ovaj monstruozni zločin dobila je samo 6 godina zatvora

Lifestyle
Autor:
IMALA JE SAMO 12 GODINA KAD JE SA OSMEHOM NA LICU UBILA CELU SVOJU PORODICU: Kada je otkrila razlog, svet je zanemeo!
Foto: Printscreen Youtube / Twisted Minds

U poslepodnevnim časovima, 26. aprila 2006. godine, policija je dobila dojavu o ubistu u porodičnoj kući Ričardsonovih.

Tri člana porodice ubila je 12-o godišnja Džasmin, najstarija ćerka. Uz pomoć svog momka, 23-o godišnjaka oduzeli su život njenoj majci, ocu i mlađoj sestri koja je imala samo 8 godina.

Kada je vets o ovom monstruoznom zločinu obišla svet, svi su se zapitali šta se krije iza svega. Mnogi veruju da je "mozak" operacije njen duplostariji momak, Džeremi.

Porodica je živela u Kanadi, u gradu Alberta. Ono što je interesantno je da je ovaj grad svrstan u jedan od najopasnijih za život.

Na prvi pogled, reč je bilo o skladnoj porodici, ali Džasmin je godinama osećala da ne pripada njima. Počela je da se ponaša čudno, oblači u gotik fazonu, nosi crni karmin i priča o ubistvima. Posećivala je pank i rok koncerte i na jednom od njih upoznala svog starijeg dečka.

Porodica je imala samo lepe stavari da kaže za nju, pa nije čudo što u svi ostali šokirani onim što je učinila.

Nakon ovog zločina, otkriveno je da se Džezmin priklonila sekti koja je verovala u vampire i crnu magiju. U njenom računari pronađene su poruke koje je razmenjivala sa ostalom članovima.

S druge strane, Džeremi je imao mnogo o burniji život. Njegova majka bila je alkoholičarka, kada su mu se roditelji razveli, otac se ponovo oženio. Nova supruga njegovog oca ga je maltretirala i zlostavljala, a to je ostavilo trajne posledice. Sa 13 godina pokušao je sebi da oduzme život, a to se ponovilo i nekoliko godina kasnije. Takođe, tvrdio je da pripada jednom od 300 vukodlaka koji su ostali na zemlji. Oko vrata uvek je sa sobom nosio bočicu sopstvene krvi.

Sve ovo bilo je dovoljno da porodica uoči koliko je opasan za njihovu ćerku, pa su joj zabranili svaki kontakt sa njim. Međutim, to ih je koštalo života na kraju...

Njih dvoje su tražili različite načine da se vide, ona je bežala iz škole, iskradala se noću iz kuće.

Jednog dana poslala mu je poruku u kojoj mu izlaže svoj plan i kaže da je jedini način da budu zajedno je da ubiju njene roditelje. Ubrzo joj je odgovorio i rekao da se slaže, ali da moraju da budu malo "kreativniji". Za njen plan znali su i njeni prijatelji, ali su verovarli da je to govorila u šali. Niko nije mogaoa ni da preptostavi da će se to zaista i dogoditi...

Kada je 26. prila dečak došao da pozove nejnu mlađu setru da izađe napolje da se igraju zatekao je jeziv prizor.

Policija je brzo stigla, a ubrzo su ih i uhapsili. Džezmin se izjasnila da nije kriva, već da je sve delo njenog dečka. Tvrdila je da su sve poruke o ubistvu porodice bile hipotetičke i da nije imala nameru da ih ubije.

Ipak, porota joj nije poverovala, a ona je dobila maksimalnu kaznu. Budući da je bilaa maloletna, nije mogla doživotno da bude u zatvoru, već je osuđena na 12 godina, dok je njen dečko dobio kaznu od 25 godina.

Sve vreme koje su proveli u zatvoru, njih dvoje su slali pisma jedno drugom, a ni u jednom nisu pomenuli zločin koji su počinili. Govorili su o tome kako će se venčati kad izađu.

Džezmin je puštena na slobodu kada je napunila 21. godinu, a nakon toga nikone zna šta se sa njom desilo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs