SILOVALI SU JE, IZBOLI, A NJENO TELO SPALILI: Posle 19 godina od nerešenog ubistva MAJKA uputila ubici JEZIVE reči

Majka Dženifer Kili, koja je svirepo ubijena 2005. godine, moli ubicu da se preda pravdi i reši njihove muke.

Lifestyle
07:07h Autor:
SILOVALI SU JE, IZBOLI, A NJENO TELO SPALILI: Posle 19 godina od nerešenog ubistva MAJKA uputila ubici JEZIVE reči
Foto: Printskrin@thecrimeportal/YouTube

Najmlađa ćerka Margaret Kili, Dženifer, bila je u centru 19-godišnje zagonetke otkako je njeno spaljeno telo pronađeno bačeno u skloništu na plaži u Engleskoj.

Majka čija je ćerka silovana, izbodena 16 puta i zapaljena u nerešenom ubistvu, uputila je direktan apel ubici: „Predaj se i okončaj ​​našu noćnu moru“.

Policajci su povezali brutalnu smrt 36-godišnjakinje sa nekim od najgorih zločinaca u Britaniji - uključujući ubicu Marka Diksija i seksualnog monstruma Pitera Tobina.

Ali detektivi tek treba da uđu u trag krivcu koji je odgovoran i sada nude nagradu od 20 hiljada funti (oko 24 hiljade evra) za tragove koji bi rešili zločin.

U intervjuu za "Miror", Margaret (76) je zamolila ubicu, rekavši da želi odgovore pre nego što ode u grob. Obraćajući se direktno Dženiferinom ubici, Margaret je rekla: „Ako ovo čitate, predajte se i suočite se sa pravdom. Sve što želimo je pravda.”

Dženifer Kili
foto: Printskrin@thecrimeportal/YouTube

"Želim da se javi kako bismo mogli da okončamo ovu noćnu moru. Nikada nisam mogla da zamislim da će biti potrebno 19 godina da dobijem odgovore. Ljuti me. Frustrira me što je on tamo, živi svoj život, putuje gde želi, a moja ćerka ne može. Ona je u grobu. Mislim na nju svaki dan, imala je najneverovatniji osmeh. Želim da bude uhvaćen, treba da bude uhvaćen."

Dženiferino telo, mame troje dece, otkriveno je u skloništu na plaži 23. januara 2005. Njeno telo je bilo toliko izgorelo da je morala da bude identifikovana na osnovu zubnog kartona.

Godine 2017. policija je ispitivala Diksija zbog ubistva i ponovo je otvorila istragu.

Dženiferino ubistvo nosilo je mnoga obeležja Diksijevih gnusnih zločina, uključujući i činjenicu da je bila sama, kasno uveče tokom vikenda, kada je izbodena u „besnom i jezivom“ napadu. Takođe je zapaljena (kao i neke druge Diksijeve žrtve) i silovana dok je umirala ili bila mrtva, baš kao što je Diksi uradio osam meseci ranije jednoj žrtvi.

Dženifer Kili
foto: Printskrin@thecrimeportal/YouTube

Ali uprkos sličnostima i novom forenzičkom tragu, Margaret je rečeno da je istraga propala i da je Diksi eliminisan kao osumnjičeni.

Policija je ispitivala i drugog serijskog ubicu, ali nije pronašla nikakvu povezanost sa ubistvom Dženifer Kili.

Svaka neuspešna istraga slama mi srce. Sve što želimo su odgovori. Sve što želimo je pravda.” rekla je Margaret Kili.

Dženifer je provela taj kobni dan 21. januara 2005. sa prijateljima. Poslednji put je viđena oko 1 sat posle ponoći kako hoda zapadno duž obale u pravcu Holivela.

Njeno telo pronašli su opštinski radnici u 5 ujutro nakon što je prijavljen požar u skloništu na donjem šetalištu u Holivelu na obali mora u Istbornu. Margaret je morala da čeka četiri godine da bi mogla da sahrani svoju ćerku jer je njeno telo držano dok je istraga sprovedena.

Dženifer Kili
foto: Printskrin@thecrimeportal/YouTube

​„Dženiferina porodica zaslužuje da zna šta joj se dogodilo i ko je odgovoran. Rekao je glavni inspektor iz tima za velike zločine u Sariju i Saseksu, Sajmon Dan.

Slučaj do danas još uvek nije rešen, dok policija nastavlja da traga za svirepim ubicom Dženifer Kili.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs