HOROSKOP

MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2022. GODINE: Život ume da bude lep, kada mu to dozvolimo!

Saznajte šta su vam zvezde namenile za prvi mesec u novoj godini

Lifestyle
11:22h Autor:
MESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR 2022. GODINE: Život ume da bude lep, kada mu to dozvolimo!
Foto: Shutterstock

OVAN

U toku januara imali ste priliku da izgladite nesuglasice sa partnerom, rešite nerazjašnjene probleme iz prošlosti i učvrstite svoju vezu. Partner vas inspiriše i vi ste više nego ikad spremni na pokret i stvaranje udobnom i sigurnog zajedničkog života. Slobodni Ovnovi čeznu za ljubavlju i zaista im se pruža prilika da prodube prijateljski odnos. Budite hrabri, zvezde su na vašoj strani, a vladavina Jarca na samom početku januara podstiče stvaranje zdravog i dugoročnog emotivnog odnosa. Nema razloga da budete sami, sem ako vi to ne želite!

Tokom prve polovine januara odmorićete od poslovnih obaveza i uživati u svakom slobodnom trenutku, provedenom kod kuće. Nemojte potpuno zaboraviti na posao, ovo je prilika da sagledate na koji način možete da napredujete. Dok odmarate posmatrajte poslovnu situaciju iz više uglova, a sve kako bi stvorili plan koji će vas održati stabilnim tokom cele 2022. Godine i omogućiti vam prosperitet. Obezbedite sebi sigurnu budućnost.

Budite oprezni u saobraćaju.

BIK

Ostali ste zatečeni događajima iz protekle godine i mnogo toka je nerazjašnjeno. Nemojte tokom januara ishitreno donositi odluke, razmislite i odmerite nekoliko puta svoje reči. Nema razloga da grubim izjavama povređujete partnera. Vladavina Jarca vam ne prija i moguće je da ćete osećati da vas određene situacije koče, ostanite smireni i sačekajte svojih pet minuta. Imajte na umu da ljubav uvek pobeđuje! Slobodni Bikovi osećaće nervozu i biće fokusirani na poslovne aktivnosti. Pokušajte da se opustite i ostanete što duže u vedrom, prazničnom duhu.

Stres usled poslovnih obaveza će rasti kako se bliži sam kraj januara, činiće vam se da ne možete pronaći vreme za sebe i svoju porodicu. Iako volite da budete samostalni, ovog puta podelite poslovne probleme sa saradnicima, potražite pomoć. Jedino tako možete sačuvati svoje slobodno vreme i posvetiti se porodici, prijateljima i partneru. Čini se da vas zvezde opominju da je vreme da naučite da mislite na sebe!

Zdravlje je stabilno, osećate se odbro.

BLIZANCI

Planete u prvoj polovini januara nastavljaju sa pasivnom energijom za Blizance, tako da slobodnima izmicati različite prilike za upoznavanje ljudi. Zauzetim se usled ozbiljne energije koju donosi Jarac imati priliku da prodube odnos sa partnerom i razmotre ozbiljna životna pitanja, kao što je kupovina nekretnina i stvaranje porodice. Tokom januara Blizanci će poželeti da odmore od turbulentnog perioda i vreme ćete provoditi ušuškani unutar kuće. Poslednja nedelja januara iznova će vas aktivirati, delovaće pozitivno na vaše polje druženja i kontakta sa ljudima- očekujte porodična okupljanja, izlaske i zabave!

Blizancima bi prijao odmor, nakon ubrzanog tempa koji su imali u toku decembra i novembra. Ukoliko možete da se angažujete za sebe i uzmete nekoliko dana odmora, osećaćete se psihički stabilno i moći ćete da skupite snagu za obaveze koje vas očekuju tokom 2022. godine. Januar je napet mesec za vas, moguće su rasprave sa kolegama oko sitnih poslova- izbegnite ih po svaku cenu. Budite mudri i sačekate svojih pet minuta, do tada vredno radite i pokažite koliko ste dobro organizovani.

Unosite više tečnosti, mogući problemi sa bubrezima.

RAK

Januar mesec u vama podstiče pozitivnu energiju, delićete radost sa drugima i privlačićete pažnju suprotnog pola. Zauzetima magnetska privlačnost može doneti probleme u ljubavnom odnosu, pokažite partneru koliko vam je stalo do njega i izbegnite rasprave usled ljubomore. Ishitrene odluke nisu dobre, ukoliko se borite sa krizom u emotivnom odnosu nemojte tokom januara donositi drastične odluke. Umesto da prekinete odnos, pokušajte da razgovarate sa partnerom i iznova se povežete. Januar je odličan mesec za pomirenja i pružanje novih ljubavnih prilika, ako smatrate da je druga osoba to zaslužila.

Mirni trenuci očekuju Rakove tokom januara na poslovnom planu, trenutni astrološki aspekti idu vama u korist. Moći ćete da izbalansirate poslovne obaveze i privatni život tako da vam kolege pozavide. Čuvajte svoju intimu za sebe i nemojte se preterano otvarati i produbljivati odnos sa ljudima iz poslovnog kruga. Iskoristite januar da se odmorite i pripazite na finansije, ishitrene kupovine mogu dovesti vaš budžet u krizu.

Mogući su problemi sa infekcijama.

LAV

U toku januara može vam se vratiti zaboravljena ljubav, osoba iz prošlosti koja je skupila hrabrost i pozvala vas da rešite davno stvorene nesuglasice. Da li ćete pristati na sastanak i pružiti novu šansu starom partneru na vama je da odlučite. Lavovi u braku i dugoj vezi razmišljaju o nekretninama, stvaranju porodice i obezbeđivanju sigurne budućnosti. Pokušajte da se opustite u prvoj polovini januara i uživate u ljubavi. Očekuju vas lepa iznenađenja od strane partnera, on vam je velika podrška!

Prva polovina januara proći će u melanholičnom raspoloženju, zadaćete sebi spor tempo i raditi samo ono što morate. Ovakvo ponašanje nikako nije specifično za vas, iznenadićete svoje poslovne saradnike. Nemojte se potpuno opustiti, kako se vaša melanholija ne bi odrazila na finansije. Ostanite racionalni i ispunite zacrtane poslovne ciljeve tokom januara.

Osećate se dobro, savetuje se sa više vežbate.

DEVICA

Pred Devicama je miran mesec, koji ne donosi stres na ljubavnom planu. Moćićete da se opustite i uživate sa partnerom. U drugoj polovini januara poželećete da iskažete svoje najdublje emocije, samo napred- nemojte puno razmišljati. Slobodne Device pratiće svoja osećanja, ako vam se dugo sviđa jedna osoba vreme je da se pokrenete i načinite prvi korak. Januar vam donosi pozitivnu energiju i snagu da se izborite za svoje potrebe i želje. Iskoristite je na najbolji način.

Potreban vam je odmor, ukoliko vam poslovne okolnosti dozvole otputujte na produženi vikend. Januar je mesec koji vam neće doneti velike finansijske dobitke, ali će biti miran i nećete osećati veliku količinu stresa. Nemojte odlagati poslovne obaveze, napravite raspored koji će vam omogućiti vreme za odmor ali i rad. Ukoliko vam je potrebna pomoć u najbližim kolegama možete pronaći podršku.

Ojačajte svoj imunitet kako ne bi patili od prehlada i gripa.

VAGA

Vage su tokom 2021. godine naučile mnogobrojne lekcije, koje su ih učinile psihički jačim. Tokom januara iznosićete svoje misli partneru i bićete direktni u svojim stavovima i željama, što će poboljšati vaš odnos. Tokom celog januara pratiće vas osećaj zahvalnosti i povezaćete se na dubljem nivou sa svojom okolinom. Slobodne Vage čeznu za stabilnom vezom, nemojte biti brzopleti prilikom upoznavanja novih ljudi. Dozvolite da vreme pokaže ko je prava osoba za vas!

Vi ste požrtvovani i tokom januara ćete nastaviti da radite istim tempom. Posao vam je važan i velika želja za uspehom obeležiće januar mesec. Napravite plan aktivnosti, kako se ne bi izgubili u svojim obavezama i ostanite istrajni. Veći finansijski dobitak očekuje vas sredinom januara, novac uložite u obrazovanje, lični napredak i razvoj.

Osećate se dobro, nema većih zdravstvenih problema.

ŠKORPIJA

Škorpije su usresređene na poslovne aktivnosti, zacrtali ste poslovne planove koje ćete početi da ispunjavate već na samom početku januara. Partner vas razume i podrška vam je u započetim poslovnim aktivnostima. Planirate kraće putovanje koje ćete morati da odložite za sam kraj januara, što može doneti nesuglasice u partnerski odnos. Budite strpljivi i pokažite razumevanje za voljenu osobu. Slobodne Škorpije uživaju u druženju sa prijateljima, pokušajte da se opustite vikendom i odmorite od gužve koju vam donose poslovne aktivnosti.

Kao što smo već naglasili za vas nema prepreke tokom januara. Vreme je da pokažete svetu svoje sposobnosti. Ukoliko vam poslovni saradnici predlože poslovno putovanje, nemojte odbiti njihove zahteve. Sve što uradite tokom januara višestruko će vam se isplatiti u mesecima koji dolaze. Podići ćete se iz pepela poput feniksa, vi to možete!

Bolovi u donjem delu leđa.

STRELAC

Januar vam donosi harmonične odnose sa partnerom, rodbinom i prijateljima. Pred sam kraj meseca možete očekivati nekoliko loših dana usled stresa na poslu, ali će vam partner vratiti osmeh na lice. Januar će obeležiti divna atmosfera sa ljudima koje volite, iskoristite je da isplanirate putovanje i zajedno organizujete 2022. godinu. Možete se dogovoriti oko kupovine nekretnine, automobila i pokretanja zajedničkog biznisa sa partnerom, porodicom. Uživajte u mirnom periodu koji vas prati već nekoliko meseci i koji je posebno naglašen u januaru.

Na samom kraju januara očekuju vas poslovni sastanci i velika odgovornost biće na vašim ramenima. To vas može učiniti nervoznim. Vi želite da se ostvarite u svim segmentima života i tokom januara razmišljaćete intenzivno o pokretanju privatnog biznisa. Isplanirajte poslovne aktivnosti do detalja i verujte u svoje sposobnosti. Usled ubezanog tempa nemojte zaboraviti na zdravu ishranu i odmor!

Muče vas nesanice. Pokušajte da se odmorite i da relaksirate telo.

JARAC

Sumnjičavi ste prema svetu oko sebe, niste sigurni kome možete da verujte. Vreme je da se opustite i počnete da ispunjavate svoje želje i uživate u svakodnevnici. Slobodni će imati potrebu da se zbliže sa nešto starijom osobom i definišu odnos. Zauzeti Jarčevi nisu spremni na kompromis sa partnerom što će doneti nesuglasice tokom januara. Budite strpljivi pogledate probleme iz više uglova i pokušajte smireno da razgovarate. Sve nesuglasice se mogu rešiti ako vi to želite.

Januar vam donosi kratak predah od poslovnih obaveza, preko vam je potreban. Maštate o odlasku na duži odmor, dobro isplanirajte finansije kako krajem januara ne bi osetili krizu. Poslovni saradnici cene vaše sposobnosti i u kolektivu vas prati prijatna energija, koja vam pokreće i daje nadahnuće za nove poslovne projekte. Iskoristite januar da odmorite i uživajte u društvu dragih ljudi koliko god možete.

Mogući su problemi sa leđima i vratom.

VODOLIJA

Ukoliko ste tokom decembra otpočeli vezu očekuju vas romantični trenuci sa partnerom tokom januara, uživaćete u svakom trenutku slobodnog vremena. Vodolije koje su dugo u vezi rešile su nesuglasice iz prošlosti i sada imaju priliku da uživaju. Slobodne Vodolije suptilno pokušavaju da stave do znanja jednoj osobi da im se dopada, morate biti direktni. Poštujte sebe, nema razloga da ne pokažete svoja osećanja direktno. Očekuje vas prijatno iznenađenje i mesec u kom se prepliću pozitivni događaji.

Poslovni saradnici vam zameraju neorganizovanost, mogu vas okarakterisati kao nemarnu osobu tokom januara. Fokusirajte se na radne zadatke koliko god možete, očistite svoj radni prostor i pokažite da ste uredni i požrtvovani. Januar nije mesec u kom ćete pobediti u sukobima na poslovnom planu, zato se bolje strpite i prilagodite kolektivu. Nemojte bespotrebno gubiti energiju na sitne rasprave.

Mogući su problemi sa sinusima.

RIBE

Ribama početak godine donosi manje turbulencije u ljubavnom odnosu. Partner je nervozan i posvećen karijeri, što vas može izbaciti iz takta u toku praznika. Pronađite kompromis, izlazite sa porodicom i prijateljima i pokušajte da se zabavite. Slobodne Ribe su usmerene na svoje potrebe i želje tokom januara ugađete sebi i osmeh neće silaziti sa vašeg lica. Zaslužili ste lep mesec, nakon napornih astroloških dešavanja u protekloj godini.

Neki od vas počeli sa sa dodatnim usavršavanjima, januar je dobar mesec za početke na poslovnom planu. Ako planirate da menjate posao razmislite tokom januara o opcijama koje vam se nude i kako ih možete iskoristi na najbolji način. Neki od vas imaće priliku za rad u inostranstvu, nemojte biti nesigurni iskoristite povoljne prilike i učvrstite svoje finansijsko stanje.

Mogući su problemi sa upalama i infekcijama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs