DETALJNA ASTRO PROGNOZA

BIK - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU

Godišnja prognoza posao, porodicu, ljubav, novac i zdravlje

Zanimljivosti
12:04h Autor:
BIK - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU
Foto: Shutterstock

Bikovi će imati puno razloga za osmeh. Naredna godina biće jedna od boljih u vašem životu.

Godišnji horoskop predviđa da će 2022. godina za sve predstavnike ovog znaka biti izuzetno uspešna. Zvezde su vam naklonjene i donose velike poslovne prilike, ali i dobru novčanu zaradu. Sreća će vas pratiti u stopu, a odnosi sa članovima porodice se popravljaju. Postoji mogućnost da ćete biti unapređeni.

Ljubav

Zauzetim Bikovima će partner biti velika podrška, oslonac i pružiće vam podsticaj da napredujete u životu. Uliće vam dovoljno samopouzdanja pa ćete biti spremni da povučete neke važne korake u životu. Naročito lep period će uslediti sredinom godine, a to važi i za zauzete, ali i za slobodne predtsavnie ovog znaka.

Posao

Jupiter se ove godine nalazi u vašem 11. polju, a to će izuzetno povoljnu ticati na vašu karijeru. Možete očekivati primetan napredak bilo kojim poslom da se bavite. Ukoliko već neko vreme razmišljate o pokretanju sopstvenig biznisa, sad je pravi momenat. Astrlozi savetuju da ne verujete svemu što čujete i da se čuvate finansijskih prevara.

Novac

Biće puno prilika za dobru zaradu, predviđa godišnji horoskop. Zvezde su na vašoj strani pa ćete i sami biti iznenađeni količinom novca koju ćete zaraditi. Sredina godine je poviljna za veće investicije i sprovođenje planova u delo.

Porodica

Sve nesuglasice i razmirice koje ste imali sa članovima najuže familije konačno će se razrešiti. Godina je dobra za ozbilje razgovore i razrešavanje svih problema koji su vas mučili godinama. Protekli period nije bio najbolji kada su porodični odnosi u pitanju, ali ove godine stvari se menjaju. Vi sami, ali i vaša okolina će pokazati više razumevanja i spremnost za prevazilaženje svih konfliktnih situacija. Ukoliko povučete pametne poteze, uživaćete u mir harmoniji do kraja godine. Astrolozi savetuju da dobro razmislite pre nego što bilo šta kažete.

Zdravlje

Ukoliko imate neke poroke poput cigareta, alkohola i preterane konzumacije hrane vreme je da ih se rešite kako ne bi došlo do zdravstvenih problema. Bikovi su poznati kao hedonisti, ali ove godine bi bilo dobro da budu umereni u svemu.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs