detlajna stro prognoza

ŠKORPIJA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU


Godišnja prognoza posao, porodicu, ljubav, novac i zdravlje

Zanimljivosti
13:22h Autor:
ŠKORPIJA - GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022. GODINU
Foto: Shutterstock

Donosimo vam detaljnu astro prognozu za narednu godinu. Od početka godine do aprila imaćete nepotrebne troškove. Krajem aprila, tranzit planete Saturn u Vodoliji doprineće različitim rezultatima na poslovnom planu. 2020. će vam pomoći da završite poslove koji su na čekanju. To će biti veliko olakšanje. Položaj planete omogućiće vam udoban život tokom cele godine.

Posao

Suočićete se sa preprekama i nevoljama na poslovnom planu. Pokretanje novih projekata može biti plodonosno. Zato se savetuje da završite preostale projekte iz 2021. Izbegavajte ulaganje velike sume novca u nove poduhvate.

Ljubav

Škorpije mogu da uživaju u ljubavnom životu tokom 2022. Problemi u vezi nastaju sredinom godine, ali možete ih prevazići međusobnim razumevanjem . Ako ste singl, u 2022. možete pronaći svoju ljubav. Oni koju su u dugoj vezi, mogu svoju ljubav preneti i na viši nivo.

Porodica

Porodični horoskop sugeriše da budete pažljiviji prema roditeljima. Podržite ih, ali nemojte previše biti sentimentalni. Vreme je da samostalno donosite odluke.

Novac

U 2022. godini imaćete i prihoda i rashoda i nećete moći da uštedite mnogo novca. Možda ćete morati da platite i troškove za vezane zdravstvene probleme. Pokušajte da izmirite dugove. Moguće je da će vam se otvoriti novi izvor prihoda, a takođe manje su šanse za kupovinu nekretnine tokom godine.

Zdravlje

Prema zdravstvenom horoskopu, Saturn će doneti mnogo problema vašem fizičkom i mentalnom zdravlju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs