alisa šmit

ONA JE NAJATRAKTIVNIJA SPORTISKINJA NA SVETU: Njena lepota hipnotiše, a rekla je NE Plejboju! (FOTO)

Mnogi su je nazvali najatraktivnijom sportiskinjom na svetu, ali ona insistira da ne obraća mnogo pažnje na takvu titulu.

Lifestyle
14:34h Autor:
ONA JE NAJATRAKTIVNIJA SPORTISKINJA NA SVETU: Njena lepota hipnotiše, a rekla je NE Plejboju! (FOTO)
Foto: PrintscreenInstagram/alicasmd

Nemačka atletičarka Alisa Šmit (23) koja je ovog leta debitovala na Olipijskim igrama u Tokiju zvanično je najatraktivnija atletičarka na svetu.

Kada je dobila priznanje jednog australijskog magazina za najatraktivniju atletičarku sveta, Nemica je bez preteranog oduševljenja poručila:

„Ne znam zašto sam uopšte dobila ovu titulu. Sport je uvek na prvom mestu. Na društvenim mrežama imate hiljade devojaka koje odlično izgledaju, ali nemaju ovoliko obožavalaca“, rekla je mlada Nemica.

Njena raskošna lepota mami uzdahe muškaraca širom sveta, a koliko je popularna na društvenim mrežama pokazuje i podatak da je prati više od milion ljudi.

Njene fotografije na društvenim mrežama su joj već donele popularnost i brojne sponzorske ugovore.

Talentovana Nemica atletikom je počela da se bavi sa samo šest godina, a veliki potencijal pokazala je još dok se takmičila u mlađim kategorijama.

2017. na juniorskom prvenstvu u štafeti nemačkoj donela je srebro na Evropskom prvenstvu do 20 godina za distancu 4X400 metara, da bi u konkurenciji do 23 godine osvojila bronzu.

Pored atletike bavi se i modelingom.

Ne krije da zbog svog atraktivnog izgleda dobija i nepristojne ponude.

"Dobijam mnogo nemoralnih ponuda u privatnim porukama. Nekada mi je to smešno, ali ne zamaram se time previše", rekla je Alisa.

Pored toga, zbog OI odbila je ponudu “Plejboja” da se fotografiše bez odeće.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs