Energetski vampiri

Kako da prepoznate ljude sa crnom aurom: Najotrovnije osobe koje koračaju zemljom!

Svaka aura može biti zamračna nekom senkom i može menjati boje od svetlije do tamnije nijanse. Što je boja tamnija, to je aura u lošijem stanju

Lifestyle
11:55h Autor:
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Aura ne određuje ko smo mi, već odgovara na pitanje "šta smo", odnosno koliko smo duhovno razvijeni, piše Lovesensa.

 

Svako ima svoju auru, određene nijanse i kako se čovek razvija, tako se razvija i aura. Svaka naša promena u svesti, energiji, emocijama, postupcima i u životu uopšte, ima uticaj na auru.

 

Ali, ko su osobe koje imaju mračnu, crnu auru?


Crna aura često se pogrešno shvata kao nešto potpuno negativno što bi trebalo da nas uplaši, ali nema razloga za strah. Crna aura jeste drugačija od ostalih aura, ali i ona sa sobom nosi određene dobrobiti.

 

Ne možemo poreći da crna aura ima negativne karakteristike. Ljudi sa crnom aurom su "energetski vampiri" jer usisavaju energiju iz različitih izvora, umesto da šire i osećaju svoju energiju. Takav energetski dibalans ima loše posledice po njih same, kao i po njihovo okruženje.

 

Svaka aura može biti zamračna nekom senkom i može menjati boje od svetlije do tamnije nijanse. Što je boja tamnija, to je aura u lošijem stanju.

 

Svakodnevnim suočavanjem sa stresnim situacijama, lošim vestima, negativnom energijom, naša aura se prlja i postaje sve tamnija i tamnija ako je ne odražavamo i ne negujemo.

 

Alarm da vam je kuća puna negativne energije: U ovakvom domu nema sreće!

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Kako nastaje mračna aura?

 

Crna aura najčešće nastaje usled nepoštovanja sopstvenog bića, samokritike i ponižavanja sebe. Tada negativnost počinje da okružuje telo i dušu i stvara se crna aura.


Kako se rešiti mračne aure?

 

Oslobađanje od mračne aure nije jednostavno i ne događa se preko noći. Potrebno vam je duhovno čišćenje kako biste svoju auru osvežili i pretvorili je u svetlu, pozitivnu energiju. Moguće je da mračnu auru transformišete u predivnu svetlu auru, ali smo ako se potrudite i posvetite svojoj duši i energetskom stanju.

 

Najbolji način za to je meditacija ili molitva. To su trenuci kada imamo priliku da osetimo i razumemo svoju dušu. Razumemo sebe, prihvatamo svoje biće i počinjemo polako sebe da iskreno volimo.

 

Čašu vode sa morskom solju i sirćetom ostavite da odstoji 24 sata: Sva negativna energija će nestati! (RECEPT)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs