Šta vas danas čeka?

20.02.2020. je najmoćniji dan u godini: Ovim znakovima danas je suđena sreća i veliki novčani dobitak!

Odličan je dan za poslovne ljude sa jakim energetskim potencijalom

Zanimljivosti
12:25h Autor:
Foto: Shuterstock

Numerolozi veruju da je današnji dan 20.02.2020. godine jedan od najmoćnijih dana u godini i da nosi sasvim posebnu energiju. Za neke će biti konstruktivan dan, za druge potpuno destruktivan!

Niz dvojki

Broj dva u sebi ima energiju koja mora biti usmerena. Odličan je dan za poslovne ljude sa jakim energetskim potencijalom - biznismene, menadžere prodaje, ekonomiste, ali i sportiste.

Današnji dan može biti početna tačka za nova životna dostignuća.

Dvojka takođe nosi finansijski uspeh, stabilnost i prosperitet. Ali, što se tiče emocionalnog plana, ovaj dan je prilično nestabilan i doneće neku misteriju. Numerolozi preporučuju da danas sklapate poznanstva vrlo, vrlo pažljivo.

Mesečni horoskop za mart 2020: Jedan znak čeka teška besparica!

foto: Shutterstock

Ko danas može da se raduje novcu

Astrolozi kažu da je 20.02.2020. idealan dan za popravljanje finansija. Zbir svih dvojki u datumu je osam, a taj broj je magnet za privlačenje novca i energije poslovnog uspeha.

Veruje se da će veliki novčani uspeh danas doživeti Vodolija, Ovan, Bik, Blizanci, Škorpija, Lav, Jarac i Strelac.

Sa druge strane, Rak, Devica, Vaga i Ribe moraju da porade na svojoj strategiji, pa će se i njihova situacija popraviti.

Današnji dan je takođe divan za pomirenje sa ljudima sa kojima ste duže vreme u svađi, ali i za prosidbe i sklapanje braka.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs