Za trenutke čistog uživanja

Nespresso praznični momenti inspirisani nordijskim ukusima

Ograničena serija čarobne kafe i aksesoara inspirisana najveselijim razdobljem u godini

Lifestyle
Autor:
Nespresso praznični momenti inspirisani nordijskim ukusima
Foto: Promo

Približavaju se praznici koje proslavljamo sa svojim najdražim i najbližim sa kojima delimo i specijalne momente uživanja u kafi.

Ove godine, svoju prazničnu liniju, Nespresso je dizajnirao inspirisan nordijskim uživanjem, Koristeći ovaj kulturološki skandinavski trend nazvan “Hygge” Nespresso želi da podstakne svoje kupce da malo uspore svoje ubrzane živote u ovom prazničnom periodu i posvete se prijateljima i porodici.

Partnerstvom sa renomiranom danskom dizajnerkom Louise Campbell, Nespresso lansira limitiranu seriju kafe i aksesoara inspirisanu ukusima i dizajnom nordijskih zemalja. Predstavljamo dve jedinstvene kafe sa ukusima i jednu crnu kafu i nekoliko limitiranih asesoara, pažljivo dizajniranih za sve zaljubljenike kafe i dizajna.

foto: Promo

Kao deo Nespresso Original linije, limitirana serija inspirisana nordijskim uživanjem uključuje dva nova ukusa kafe Variations Nordic Almond Cake Flavoured i Variations Nordic Cloudberry Flavoured. Zasnovane na tradicionalnim nordijskim sastojcima i uticajima Variations Nordic Almond Cake Flavoured predstavlja kombinaciju aroma biskvita i vanile, sa osnovom Livanto kafe, inspirisana je tradicionalnim norveškim kolačem Kvæfjordkake.

Variations Nordic Cloudberry Flavoured kafa inspirisana je nežnim ukusom močvarne jagode. Aroma slatkog voća i nagoveštaja kiselosti uparena je sa zaokruženom Livanto kafom.

foto: Promo

Za sve one koji žele da ostanu verni svojoj crnoj dugoj kafi tu je Nordic Black kafa inspirisana nordijskom kulturom, Nordic Black je naša prva Lungo kafa iz limitirane serije. Zahvaljujući svojim prefinjenim slatko-voćnim notama i blagom žitaričnom ukusu, ova aromatična kafa laganog tela će Vas oduševiti svakim gutljajem. Volećete je podjednako sa i bez mleka.

Skandinavski uticaji Louise Campbell jasno se vide u dizajnu kapsula, pakovanja i aksesoara. Nordijski nadahnuta Nespresso linija kafa savršeno ilustruje nordijski trend stilskog minimalizma sa tradicionalnim uticajima prirode, što se vidi u dizajnu koji ilustruje mnoge slojeve nordijske kulture i pejzaža. Kolekciju će upotpuniti novi stalni asortiman putnih šolja, plus dve Limited edition PIXIE šolja i View Cube dispenzera za kapsule. Svaki aksesoar čini kafe trenutke još veličanstvenijim, što ovu kolekciju čini savršenim svečanim poklonom za predstojeće praznike.

foto: Promo

Louise Campbell je prokomentarisala: „Bila sam oduševljena kada sam čula da je moj predlog, da se kapsule učine još dragocenijim nego što već jesu, prihvaćen, čineći da svaka od njih postane fascinantna kao kamenčići na plaži neodoljivi za skupljanje. Nadam se da će proizvodi i dizajn dočarati dah svežeg, nordijskog vazduha tokom praznične sezone. Takođe se nadam da će podsetiti korisnika na lepotu prirode i uzbuđenje koje donosi svaki detalj. Svaki deo kolekcije može se posmatrati kao razglednica sa severa. Bilo da je to kapsula, kesa ili pakovanje."

Pored serije kapsula i aksesoara, stiže i Limited Edition Essenza Mini aparat za kafu u modernoj srebrnoj boji, dizajnirana da upotpuni savremeni dizajn kuhinje. Essenza Mini pruža savršen doživljaj Nespresso kafe i daje elegantan izgled svakoj savremenoj kuhinji. Proslavite radost nordijskog uživanja ovoj prazničnoj sezoni uz Nespresso, Za više informacija posetite www.nespresso.rs!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs