Astrologija

Dnevni horoskop za 15. decembar: Danas se dobro osećate!

Rak uživa u novoj vezi, Bik nalazi ljubav, Škorpija sklona gojenju, Vodolija ima problema sa zubima

Zanimljivosti
11:01h Autor:
Dnevni horoskop za 15. decembar: Danas se dobro osećate!
Dnevni horoskop za 15. decembar 2019. godine, Foto: Printscreen Youtube / Kurir

OVAN

Možete da očekujete da ćete imati neke nesporazume na polju posla. Dosta toga bi moglo da vas opterećuje sada. Voljena osoba će vam pokazati da je spremna da sa vama pravi ozbiljnije promene. Potrebno vam je više sna.

BIK

Možete da računate na ostvarenjepozitivne poslovne atmosfere kojom ćete generalno biti zadovoljni. Moguće je da ćete na ovom polju naći ljubav koja vam je dugo bila potrebna. Dobro se osećate danas.

Ne propustite

Dnevni horoskop za 16. decembar: Očekuje vas prilika da napredujete na poslovnom polju!

BLIZANCI

Potrudite se da kontrolišete sebe i svoju sujetu. Često možete da budete skloni preterivanju. Razmišljate o tome kako da rešite probleme koje imate u odnosu sa voljenom osobom. Povedite računa o unosu tečnosti.

RAK

Očekuje vas faza koja vam donosi određena poslovna okružanja i komplikacije. Nova veza u koju ste ušli ide neočekivanim tokom. Moguće je da su vam emocije pomešane. Moguć je pad imuniteta, pazite na sebe.

LAV

Razmišljate o promeni posla jer osećate da na trenutnom radnom mestu ne možete da budete sasvim zadovoljni. Dopada vam se osoba koja pokazuje da nije sigurna da li uopšte želi nešto više od flerta. Problemi sa sinusima.

DEVICA

Možete da očekujete veoma pozitivnu atmosferu na poslu. Uspećete da rešite sve probleme koji su vas opterećivali. Polako se rastajete od osobe koju ste jako voleli. Osećate veliku dozu razočarenja. Veoma dobro zdravlje.

VAGA

Rešili ste da preuzmete veći deo posla kako biste bili sigurni da će sve biti perfektno odrađeno. Pred vama je povoljan period za nova ljubavna dešavanja. Očekuje vas susret sa osobom do koje vam je stalo. Problemi sa venama.

ŠKORPIJA

Vreme je da se posvetite poslu i da date sve od sebe kako bi rešili probleme koji vas opterećuju. Pred vama je period u kojem ćete imati nova poznanstva i brojne prilike za nove veze. Skloni ste gojenju. Pazite na ishranu.

STRELAC

Razmišljate o tome da uvedete neke inovacije u svoj posao. Promene su vam neophodne. Moguće je da niste dobili iskrenost od voljene osobe i da ste zbog njenog stava veoma razočarani. Stopala su vam osetljiva.

JARAC

Nemate dovoljno koncentracije i teško vam padaju i osnovne poslovne obaveze. Sada je momenat u kojoj će vam veza napredovati ili će se prekinuti. Imate osećaj da srednja rešenja više ne postoje. Problemi sa nervozom.

VODOLIJA

Moguće je da je ste ostvarili promene koj ste imali u planu i da ste iz tog razloga veoma zadovoljni. Neko iz prošlosti pokušava da e vrati u vaš život ali vi na to ne pristajete jer imate novu ljubav. Problemi sa zubima.

RIBE

Vlada tenzija u vašem poslovnom okruženju i nije vam lako da nađete kompromis sa saradnicima. Potrudićete se da voljenoj osobi pokažete šta želite od nje i šta očekujete od vašeg odnosa. Povećajte unos kalcijuma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs