astro momenat

Mesečni horoskop za januar 2020: Detaljan putokaz zvezda za sve znakove Zodijaka!

Uđite rasterećeni u Novu godinu

Zanimljivosti
13:28h
Mesečni horoskop za januar 2020: Detaljan putokaz zvezda za sve znakove Zodijaka!
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao: Na poslovnom planu stvari će biti sjajne. Dobar kraj prethodne godine će se nastaviti i vaš posao će cvetati. U takvim uslovima je lako zadržati dobro raspoloženje. Dobro je poznato da je februar najgori mesec za većinu biznisa, pa imajući to u vidu, nemojte puno uzletati tokom januara, pripremite se da februar prodje što je lakše i bolje moguće. Bilo bi dobro da razmislite o tome da prošite svoj posao i da steknete još saradnika.

Ljubav: Što se tiče ljubavi situacija bi trebala biti stabilna za većinu ovnova. Novogodišnja noć neće doneti previše drastičnih promena za većinu vas. Potrudite se da iskoristite praznike na najbolji mogući način i da ih provedete sa osobama koje volite i koje vole vas. Praznici brzo prodju i brzo se vraćamo u kolotečinu i zbrku, tako da zastanite malo i posvetite se voljenim osobama i svom dragom partneru. Te osobe su uvek tu za vas kada vam je to najpotrebnije pa imajte to u vidu uvek.

Zdravlje: Trudite se da malo više šetate i da više vremena provodite napolju čak i kad su hladni dani. Vaš organizam će vam jako biti zahvalan zbog toga i unapredićete celokupno zdravlje i ojačati svoj imuni sistem. Ukoliko već niste, obavezno uvrstite neki čaj u svakodnevnu rutinu za bolje zdravlje i dug i srećan život.

BIK

Posao: Zašto se brinete i uzrujavate oko posla u tolikoj meri kada su stvari ipak sasvim u redu? Pokušajte da manje brinete, a da više vremena provodite razmišljajući kako svoje poslovanje da unapredite i da povećate svoju zaradu i produktivnost. To će vam mnogo više biti od koristi a i osećaćete se bolje, motivisanije i srećnije. Što manje vremena provedete brinući o svom poslu, sve su vam veće šanse da budete srećni i zadovoljni sa onim što trenutno imate.

Ljubav: Na ljubavnom planu su moguće manje turbulencije, pa tako slobodno Bikovi prvih dana januara mogu upoznati zanimljivu osobu sa kojom mogu započeti ozbiljnu avanturu ili vezu. Zauzeti Bikovi ne bi trebali imati puno poteškoća da stvari očuvaju onakvim kakve jesu. Jedino je bitno da ne zaboravite da pokažete ljubav prema svom partneru jer svakome od nas treba malo pažnje, nežnosti i ljubavi.

Zdravlje: Iskoristite ove praznične zimske dane da udahnete svežeg vazduha, dobro se odmorite, napunite energijom i posložite stvari na svoje mesto. Zdravlje tela dolazi iz zdravlja uma i zdrave hrane koju unosimo. Zato je početak Nove godine i prvi mesec u 2020 idealan trenutak da počnete sa zdravijim navikama.

BLIZANCI

Posao: Na poslovnom planu se sve polako vraća u normalu, nakon burnog decembra i Novogodišnje noći. Sada do kraja januara nastupa period malo slabije aktivnosti, sporijeg tempa i većeg odmora. Zato ovaj period iskoristite da ne razmišljate previše o poslu. Trudite se da odmorite mozak što je više moguće i da ukoliko ste u mogućnosti negde otputujete i posao ostavite po strani.

Ljubav: Ovaj mesec januara bi mogao da vam donese pojačanu energiju i ljubav. Ne odbijajte te nove energije koje dolaze već ih prihvatite maximalno i volite sve ljude oko sebe, a najviše svog partnera i svoju porodicu. Iako možda niko od njih nije savršen, svi su dobri baš takvi kakvi jesu i sa razlogom su tu pored vas. Zato ih sve prihvatite sa razumevanjem i pokažite im ljubav. Zapanjićete se koliko vam oni tu istu ljubav mogu uzvratiti. Ipak, neko mora početi prvi.

Zdravlje: Kako vas preplavljuju nove pozitivne energije i visoke vibracije, tako će se većina vas osećati i bolje što se zdravlja tiče. Niotkuda će se stvoriti svest o tome da ne morate toliko da jedete da biste ostali zdravi. Naprotiv, možete jesti jako malo hrane i postići savršeno zdravlje. Recite ne prazničnom prežderavanju i potrudite se da se hranite zdravo i da samo zdrave i čiste misli stavljate u svoj um.

RAK

Posao: Iako još uvek traje faza kada nižete uspehe na poslovnom planu, ne dozvolite da vam mali padovi poljuljaju samopouzdanje i pozitivnost. Sve stvari se poslože na kraju baš onako kako treba. Pred vama je sasvim korektan mesec tako da što se posla tiče nemate previše razloga za brigu. Sve se odvija standardnim tokom kada je mesec januar u pitanju tako da budite bez brige i iskoristite ovaj mesec za malo više odmora i opuštanja.

Ljubav: Sredinom januara je velika šansa za sve slobodne Rakove da upoznaju ljubav svog života. Kada se smiri praznična euforija, tada je pravo vreme za novu ljubav. Većina Rakova koji su u ozbiljnoj vezi ili braku konačno će tokom ovog meseca naći pravo ljubavno ispunjenje, mir i stabilnost u svom odnosu. Pored toga, trudite se da provedete dovoljno vremena i sa ostalim članovima svoje porodice i da učinite da i njima praznici prođu u miru i ljubavi.

Zdravlje: Krajem januara se posebno pričuvajte što se zdravlja tiče, jer su moguće bezazlenije prehlade. Ne dozvolite da svoj organizam zatrujete brzom hranom tokom praznika već jedite umereno i hranite se zdravije. Idealno je da početak nove godine bude početak i mnogo zdravijih navika. Pored zdravijih navika što se ishrane tiče, bilo bi dobro da vodite računa i šta unosite u svoj um. Ugasite TV i slična čuda koja vam samo pune glavu crnim vestima, tugom i nervozom. Odaberite neke lepe i poučne knjige koje će vam podići nivo svesti i izdići iznad sivila u kom se svet trenutno nalazi.

LAV

Posao: Karijera vam je napredovala poslednjih meseci, ali posle praznika očekujte se da radite malo jačim tempom nego inače. Tokom prazničnih neradnih dana će se nagomilati dosta stvari koje ćete posle morati da odradite od druge polovine januara. Ipak, to ne treba da vam brine jer ćete vi svakako sve to postići i odraditi na vreme kao što to uvek i biva. Tako da – bez brige i samo se opustite.

Ljubav: Ovaj mesec januar će biti dosta aktivniji i življi nego mesec decembar. Dok ste se u decembru pripremali za Novu godinu i praznike, pa niste imali vremena za ljubav, januar je sada pravi trenutak za to. Svi slobodno lavovi imaju odličnu priliku da već u prvim danima januara upoznaju novu osobu sa kojom mogu započeti jako lepu vezu koja može kasnije kulminirati i brakom.

Zdravlje: Zdravstveno stanje bi trebalo u velikoj meri da se popravi tokom ovog meseca pa bi neki problemi koje vučete iz 2019. mogli polako da nestaju. Da bi se to desilo, jako je bitno da ostajete pozitvnog duha i da ne dozvolite crnilu sadašnjice da vas obuzme i da postanete kivni na sve i na svakog. Svako ima svoj put i svi ti koje smatrate da su loši, takvi su zato što imaju nisku svest. Zato se potrudite da imate razumevanja za sve i da ne dozvolite da to utiče loše na vašu psihu i zdravlje.

DEVICA

Posao: Iako ste poznati po tome da na poslu više brinete da drugima udovoljite nego sebi, ovog meseca januara bi konačno to moglo malo da se promeni pa da pomislite i na sebe i da sebe stavite konačno na prvo mesto, bar na kratko. Potrudite se da ovog meseca malo više odmorite, nakupite pozitivne energije i onda da krajem januara i početkom februara krenete u nove radne pobede bez puno stresa i nervoze.

Ljubav: Na ljubavnom planu nema nekih većih promena za sve zauzete rođene u ovom horoskopskom znaku. Za slobodne Device moguće su nove ljubavi, ali tek krajem ovog meseca. U prvoj polovini januara odvojte dovoljno vremena za svoje voljene članove porodice, a pravi partner će doći kada se najmanje budete nadali, a u isto vreme kada najviše budete spremni za to.

Zdravlje: Iako ste u 2019. godini imali dosta raznih zdravstvenih problema, situacija od Nove godine bi trebala postepeno da se popravlja pa bi tako neki od zdravstvenih problema trebalo da nestaju. Bilo kako bilo, najbitnije je da održite zdrav razum i pozitivnu psihu jer je to najbitnije u današnje vreme kada je pritisak i stres prisutan svuda oko nas.

VAGA

Posao: Januar je mesec kada se većina Vaga bukvalno vraća u igru što se posla tiče. Kraj godine možda nije bio najsrećniji za vas, ali zato početak 2020. svakako to može biti. Potrebno je samo da odredite prioritete i da uložite malo truda. To će vam se višestruko isplatiti već krajem ovog meseca. Zato, prionite na rad, zasucite rukave i rezultati će doći pre ili kasnije. Budite strpljivi i verujte u proces.

Ljubav: Vaš problem je što puno brinete za druge osobe. Iako to dolazi izvorno iz ljubavi i saosećanja sa njima, ne dozvolite da to toliko utiče na vas i da vam remeti svoj mir i sreću. Trudite se da svoju vibraciju dodatno podignete pa da tek onda iz te pozicije vidite kome možete da pomognete. Iz niske vibracije slabo kome možete pomoći jer ćete se onda samo vrteti u krug i ostajati u tom stanju.

Zdravlje: Ne dozvolite da vas praznična euforija omete i poremeti vaše planove i ono što ste do sada postigli. Počeli ste lepo da radite na sebi, krenuli ste da uvodite zdravije navike i način ishrane, da vodite računa o svom zdravlju. Samo tako nastavite. Možete sebi dati oduška nekoliko dana oko praznika, ali nakon toga se vratite na dobar put zdravlja i duhovnosti.

ŠKORPIJA

Posao: Nova godina i prvi mesec u njoj – januar, odlični su za pokretanje novih poslovnih poduhvata. Ne plašite se promene. Ukoliko niste zadovoljni sadašnjim stanjem ili smatrate da zaslužujete više, imajte hrabrosti da preuzmete inicijativu i probate nešto bolje. Za početak to ne mora biti full time, već prvo u slobodno vreme radite na razvijanju te svoje nove poslovne ideje. Vremenom ćete videti da li to ima perspektivu i kako se razvija. Ne dozvolite da vas neuka mišljenja ljudi oko vas pokolebaju. Najbitnije je šta vi mislite o tome i da li imate vere u to što radite. Ako je odgovor da – samo napred bez puno oklevanja.

Ljubav: Ovog meseca se trudite da budete praktični. Kao da ste pomalo zaboravili kako to izgleda biti romatničan i zaljubljen. Pokušajte da ponovo probudite tu svoju stranu u sebi. Vaš partner će vam biti neizmerno zahvalan. Takođe, posvetite dovoljno vremena svojoj porodici. Svi oni su tu da vas nečemu nauče. Pre svega da volite i da imate mksimalno razumevanje.

Zdravlje: Stanje na zdravstvenom planu se prošlog meseca malo popravilo za većinu Škorpija. Tako bi trebalo da ostane i ovog meseca. Ono što je do vas potrudite se da date svoj maksimum. Ne možete jesti svakakvu nezdravu hranu i gledati gluposti na TV i očekivati da budete zdravi. Poradite na svojim navikama, i one štetne nezdrave zamenite zdravijim. Takodje se više krećite i budite više aktivni. Vaše telo će vam biti zahvalno zbog toga.

STRELAC

Posao: Sada je pravo vreme da sprovedete u delu ideju koja vam dugo stoji na umu. Nikada nije kasno iako vam se to možda na prvi pogled čini. Setite se samo koliko je ljudi postiglo uspeh tek u 60. ili 70. godinama života. Mislite li da su oni smatrali za sebe da im je kasno? Mislite li da bi postigli taj uspeh da su mislili da je to u startu propalo i da džabe gube vreme? Naravno da nisu. Verovali su u sebe i sledili svoje ideje i instinkte. Tako možete i vi uraditi, i sada je baš pravo vreme za to. Samo istrajte i verujte u sebe i kreaciju.

Ljubav: Prava ljubav nikada nije bila bliža za sve slobodne Strelce. Dopustite da vam se ljubav desi i možete ovog meseca upoznati ljubav svog života sa kojom možete kasnije započeti i zajednički život. Samo nemojte imati predrasude i čuda se mogu desiti za sve vas koji ste slobodni. Za one koji su već u ozbiljnim vezama ili brakovima, trebalo bi sve da bude mirno, bez puno turbulencije. Samo se čuvajte svađa krajem meseca.

Zdravlje: Iako u poslednje vreme primećujete pojavu većeg stresa i nagomilanih briga, ne želite da to podelite sa vama bliskim i dragim osobama. To je uglavnom greška. Nagomilan stres i briga koja se ne podeli sa nekim, vremenom može dovesti do bolesti i još većih problema. Najbolje je da ono što vam stoji na duši, što vas pritiska i muči, podelite sa osobom u koju imate najviše poverenja. Tako ćete olakšati dušu i učiniti dobru stvar za opšte stanje svog organizma i zdravlje generalno.

JARAC

Posao: Za većinu Jarčeva, mesec januar je vreme kada se stari poslovni problemi ostavljaju iza sebe a grade nove vizije i ideje za poslove u budućnosti. Za neke od vas moguće je da dobijete konkretniju ponudu za posao u inostranstvu. Dobro razmislite o takvoj prilici jer se možda neće ukazati ponovo. Sve što ste do sada radili možda vas nije ispunjavalo u dovoljnoj meri pa vam je potrebna nekakva promena.

Ljubav: Na ljubavnom planu moguće su veće turbulencije kako mesec bude odmicao. Za one koji su u braku moguće su manje razmirice i svađe. Ne dozvolite da vas to poremeti, uvek imajte na umu koje su prave vrednosti i zašto ste uopšte sa svojim partnerom ušli u brak. Prisetite se njegovih najvećih kvaliteta, nemojte stalno vrteti u krug njegove mane. Vaš partner želi da vidi najbolju verziju vas pa se zato potrudite da prvo vi budete najbolji što možete a onda će vas i partner prirodno pratiti u tome.

Zdravlje: Zdravlje bi ovog meseca moglo da vam ide na ruku. Iako ste u 2019 imali zdravstvenih problema, sada bi situacija mogla polako da se popravlja. Doduše ne očekujte drastične promene na bolje, jer su one uglavnom moguće tek od proleća, ali ipak bi se u januaru mogli već osećati dosta bolje nego većim delom prošle godine.

Ljubavni horoskop za poslednji mesec 2019. godine: Pun mesec 12. decembra baciće novo svetlo na emotivne veze!

foto: Shutterstock

VODOLIJA

Posao: Za većinu Vodolija ovo možete biti mesec kada ćete konačno skloniti fokus sa posla i više se posvetiti sebi i svojoj porodici. Oni će to znati da cene. U početku ćete se brinuti oko posla, da slučajno on ne trpi, ali vremenom ćete shvatiti da vam toliko posla ništa specijalno dobro nije ni donelo, osim malo više novca koji se svakako potroši do sledeće plate. Uzmite malo više vremena za sebe i nećete se pokajati.

Ljubav: Sve se odvija po starom planu uglavnom i tako bi trebalo biti do kraja meseca januara. Ne očekujte neke veće promene, osim u retkim slučajevima. Slobodne Vodolije će verovatno morati još malo da pričekaju dok ne upoznaju ljubav svog života, dok će zauzeti uživati sa svojim partnerom u lepim novogodišnjim praznicima.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče tu su moguće manje prehlade sredinom meseca, ali to ćete vrlo lako prevazići uz malo vodjenja računa o tome šta jedete i pijete. Gazirana pića i alkohol zamenite čajevima i već ste veliki korak ka boljem zdravlju napravili.

RIBE

Posao: Iako ste skloni tome da se zimu onako samo provučete, pa da onda tek od proleća krenete u jače poslovne poduhvate, sada je situacija takva da možda ne morate da čekate do proleća da bi neke poslovne ideje realizovali. Imajte hrabrosti da krenete u nešto bolje što osećate da zaslužujete.

Ljubav: Ovog meseca će sve zavisiti od toga šta vi želite u ljubavi. Ako želite novog dobrog partnera, vrlo je moguće da ćete to ostvariti već u drugoj polovini januara. Takođe, ako želite da poboljšate odnos sa svojim već postojećim partnerom, možete i to ostvariti. Zato, dobro razmislite šta želite jer vam se to ovog meseca skoro sve može ostvariti.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče trebalo bi da bude bez većih promena. Zdravstveni problemi koji su vas mučili u 2019, uglavnom će još uvek biti tu s tim što bi trebali biti manjeg intenziteta. Sa njima bi trebalo da se izborite već od proleća.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs