Uljna terapija

Lečenje suncokretovim uljem

Svakodnevnim ispiranjem usne duplje uljem odstranjuju se otrovne supstance iz tela, usled čega se poboljšava imunitet i organizam je sposoban da se sam izbori protiv raznih bolesti.
Saveti stručnjaka
13:02h
Lečenje suncokretovim uljem
Foto: Shutterstock

Doktor Karač iz Ukrajine preporučuje jednostavnu i delotvornu metodu detoksikacije i ozdravljenja ljudskog organizma pomoću suncokretovog ili susamovog ulja. Temeljno načelo ove terapije je vrlo jednostavno, naime, svakodnevnim ispiranjem (mućkanjem) ulja u usnoj šupljini odstranjuju se otrovne supstance iz tela, usled čega se poboljšava imunitet i organizam je sposoban da se sam izbori protiv bolesti, bez uzimanja medikamenata koji neretko imaju vrlo nepoželjne nuspojave.

Protiv glavoboljeOva metoda dala je odlične rezultate kod: glavobolja, zubobolja, bronhitisa, tromboze, hronične bolesti krvi, artroza, paraliza, ekcema, čireva želuca, bolesti creva, srca, bubrega, upala mozga, ženskih bolesti, tumora, grčeva, bolesti živaca, pluća, jetra, infarkta...

U čemu je tajna?Ulje „isisava" različite mikroorganizme i otrove iz krvi kroz sluzokožu usta. Terapijski postupak se sastoji od grgoljenja i mućkanja ulja u ustima. Na ulje se vežu štetne stvari, a kada se ulje ispljune nakon 5-10 minuta, ti otrovi odlaze iz tela.

Terapija deluje i preventivno, sprečava nastanak tumora i kancerogenih procesa i zaustavlja u početnom stadijumu. Služi i za otklanjanje opšte slabosti, obamrlosti, bolesti želuca, pluća i poremećaja spavanja. Prednost terapije je u jednostavnosti, ceni i izostanku štetnih nuspojava. Može se sprovoditi i duže vreme.

Suncokretovo uljeUpotrebite suncokretovo ili susamovo ulje, koje je hladno ceđeno i nerafinisano. Ujutro, pre doručka, uzmite jednu kašiku ulja i mućkajte po ustima. Svakodnevno to radite 15 do 20 minuta, za to vreme ulje se postepeno razgrađuje u ustima. Ulje prihvata (usisava) otrove iz krvi, i zbog toga ga na kraju treba ispljunuti. Pod mikroskopom se u takvom ulju vide mikrobi u prvom stepenu razvoja. Žuto ulje na kraju tretmana mora biti bleđe, gotovo belo i ređe. Pošto ispljunete, isperite usnu duplju vodom, a možete i oprati zube (zbog eventualnog zadaha).

Ovim postupkom se leči i paradentitis, zubi se učvršćuju u desni i one prestaju da krvare.

Protiv umora i lošeg snaTerapiju primenjujte i kao preventivu, kad ste umorni, slabo koncentrisani ili neispavani. Iskustvo pokazuje da mnoge akutne bolesti nestaju začuđujuće brzo, nakon nekoliko dana terapije. Hronična oboljenja zahtevaju dužu primenu terapije

Doziranje Sa ispiranjem je najbolje započeti ujutro pre jela. Ako želite da ubrzate proces izlečenja, postupak možete ponoviti tri puta dnevno, i to pre jela, na prazan želudac. Terapija traje dok se organizmu ne povrate snaga, svežina i miran san. Za izlečenje ovom metodom, kod akutnih bolesti potrebno je dva do četiri dana, a kod hroničnih, ponekad i do godinu dana.

Jednostavna metodaNa zasedanju Sveukrajinskog saveza onkologa i bakteriologa, koji se nalazi u sklopu Ukrajinske akademije nauka, dr Karač je održao referat koji je probudio veliko zanimanje stručnjaka, a ubrzo i šire javnosti. Doktor Karač je, naime, izneo krajnje jednostavnu i veoma delotvornu metodu ozdravljenja ljudskog organizma pomoću suncokretovog ulja. I sam dr Karač je bio teško bolestan, gotovo petnaest godina je patio od hronične bolesti krvnih zrnaca i izlečio se jednostavnom uljnom terapijom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs