Cena Lepote

Rigorozni plan ishrane Viktorijinih anđela: Nema mleka ni glutena, određeno im je i koliko treba da spavaju!

Svakog decembra održava se spektakularna revija Viktorijinih anđela, a upravo sada je počelo njihovo pripremanje za ovaj veliki modni događaj

Nutricija
18:10h Autor:
Foto: Profimedia

Dobro je poznato da manekenke Viktorijas sikreta izgledaju besprekorno, a jedna od anđela Tejlor Hil otkrila je režim ishrane koji sprovodi mesec dana pred spektakl. Manekenkama je striktno zabranjeno da konzumiraju sve mlečne proizvode, a sve počinje mesec dana pred reviju. Pored svakodnevne fizičke aktivnosti, dijeta obuhvata izbacivanje svih mlečnih proizvoda iz ishrane.

Kraj nakon 17 godina: Viktorijin anđeo odlazi u penziju! (FOTO)

"Nema sira, nema mleka... a ono što mi najteže pada su nedelje bez pice i makarona sa sirom, koje prosto obožavam“, rekla je Tejlor. Manekenka ipak tvrdi da izbacivanje mlečnih proizvoda iz ishrane i nije tako loša stvar: "Već nakon dve nedelje primetim da mi je koža mnogo lepša i čistija“, tvrdi ona.

Najseksepilniji model 90-tih: Pogledajte kako danas izgleda Eva Hercigova! (FOTO)

Njihova ishrana se zasniva na dobrim mastima i proteinima, kao i niskom sadržaju ugljenih hidrata. Maksimalni broj kalorija koje mogu da unesu dnevno je 1300. Manekenke dobijaju savete stručnjaka za ishranu da uz svaki obrok jedu više piletine, govedine ili ribe, ili u zameni jaja (oko tri). Mleko i gluten su zabranjeni, kao i povrće koje raste ispod zemlje, jer se smatra težim za varenje. Šećer takođe ne smeju da jedu, uključujući voće. Dozvoljeno je samo bobičasto, koje je preporučljivo konzumirati dva puta dnevno.

Poznata manekenka se udala u tajnosti i ušla u porodicu Tramp: Venčanica koju je nosila oduzima dah! (FOTO)

Manekenke ujutru prvo vežbaju na prazan stomak, dozvoljeni su samo voda i kafa, a nakon treninga piju proteinski šejk. Poslednji obrok treba da imaju do 18 časova, a alkohol je apsolutno zabranjen. Manekenke spavaju između sedam i devet časova tokom noći i piju od dva do četiri litra vode.

Romansa na Sardiniji: Poznata manekenka uživa u zagrljaju 16 godina mlađeg dečka! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs