Uživaju zajedno

Romansa na Sardiniji: Poznata manekenka uživa u zagrljaju 16 godina mlađeg dečka! (FOTO)

Par je nedavno viđen zajedno i na odmoru u Meksiku, gde je manekenka, osim naklonosti prema svom novom odabraniku, pokazala i kako izgleda u toplesu

Vip priča
Autor:
Romansa na Sardiniji: Poznata manekenka uživa u zagrljaju 16 godina mlađeg dečka! (FOTO)
Foto: Profimedia

Veza manekenke Hajdi Klum i 16 godina mlađeg muzičara Toma Kaulica iznenadila je javnost u martu, ali lepoj manekenki velika razlika u godinama očigledno ne smeta.

Svaki slobodni trenutak par provodi zajedno, a sada su zajedno viđeni i na odmoru u italijanskom resortu Porto Cervo na Sardiniji. Ako je suditi prema fotografijama, manekenka i bivši član grupe Tokio Hotel ne mogu se zasititi jedno drugog.

Izmislio supermodele, spavao sa maloletnicama: Žizel Bundšen je sebično čudovište, Hajdi Klum nemačka kobasica bez talenta! (FOTO)

foto: Profimedia

Nakon što su se spremili za UNICEF-ovu gala večeru na jahti usidrenoj u poznatom letovalištu, manekenka i muzičar su se gumenim čamcem uputili na kopno, a celim putem su razmenjivali nežnosti poput dvoje zaljubljenih tinejdžera.

Vitka i mladolika i u 43. godini: Evo šta jede Hajdi Klum!

foto: Profimedia

Čini se da je manekenka nakon okončane trogodišnje veze s kustosom i trgovcem umetničkim delima, Vitom Šnabelom, konačno pronašla sreću u ljubavi i ne planira da je krije od očiju javnosti. Par je nedavno viđen zajedno i na odmoru u Meksiku, gde je manekenka, osim naklonosti prema svom novom odabraniku, pokazala i kako izgleda u toplesu.

Ni mnogo mlađe se ne bi usudile da ovo obuku: Hajdi Klum (44) više otkrila, nego pokrila! (FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs