Veoma izazovna haljina

Ni mnogo mlađe se ne bi usudile da ovo obuku: Hajdi Klum (44) više otkrila, nego pokrila! (FOTO)

Kada se nemačka manekenka pojavila na crvenom tepihu pre dodele nagrada AMA, sve oči su bile uprte u nju

Star look
13:02h Autor:
Ni mnogo mlađe se ne bi usudile da ovo obuku: Hajdi Klum (44) više otkrila, nego pokrila! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nekadašnja vladarka modnih pista koristi svaku priliku kako bi zasijala na crvenom tepihu, a to joj je uspjelo na sinoćnoj dodeli nagrada American Music Awards na kojoj se pojavila u haljini s dubokim dekolteom.

Donald Tramp izvređao Hajdi Klum: Manekenka uzvraća udarac! (VIDEO)

foto: EPA / Mike Nelson

Naime, Hajdi Klum (44) je svoje zategnuto telo ponosno pokazala u haljini ružičaste nijanse koja je više otkrivala nego pokrivala. Naime, sem dubokog dekoltea koji je krasio prednji deo haljine, pogled otpozadi otkrivao je gola leđa - i mišiće 44-godišnje manekenke, voditeljke i modne dizajnerke. Za losanđeleski glamurozni događaj odabrala je vintidž haljinu italijanske modne kuće Versaće, u potpunosti prekrivenu sitnim šljokicama. Ružičasti, beli i nud tonovi odlično pristaju plavuši, a u tim bojama bio je i mejkap.

Hajdi Klum (44) bez šminke: Pravo lice najpoznatijeg modela na svetu! (FOTO)

foto: Profimedia

Poput brojnih trendseterki odlučila se za jednostavne sandale s kaišićima. I modni dodaci bili su minimalistički, na rukama joj se sijalo prstenje koje je izradila dizajnerka nakita Loren Švarc. Početkom nedelje Nemica je proglašena jednim od najplaćenijih TV lica prema odabiru magazina Forbes - zaradila je čak 21 miliin dolara, a na račun će joj uskoro leći i nova basnoslovna cifra. Naime, njena praznična kolekcija #LetsCelebrate, koju je osmislila za lanac Lidl, u prodaji će se širom sveta naći početkom decembra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs