Ovog puta u Bosni

Mlada pevačica opet meta: Jadranka Barjaktarović umalo istukla nepristojnog obožavaoca!

Posle pljačke koja joj se desila nedavno na crnogorskom primorju, gde su joj uzeli novčanik iz torbe sa 2.000 eura, dok se bezbrižno kupala u moru, pevačici se desio još jedan nemili događaj

Celebrities
Autor:
Mlada pevačica opet meta: Jadranka Barjaktarović umalo istukla nepristojnog obožavaoca!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Pevačica je nastupala, ali jedna uporan gost izazvao je njenu burnu reakciju.

Pevačica Jadranka Barjaktarović nakon pljačke na plaži doživela je novu neprijatnost. Naime, dok je nastupala u jednom klubu u Bosni jedan navalentni Italijan dodirivao je je pevačicu koja ga je zbog toga zamalo istukla.

"Jedan imućni Italijan je prišao Jadranki u pauzi između dva bloka pesama i krenuo da joj se udvara. Njemu je pevačica jasno stavila do znanja da je to ne zanima, jer je zauzeta, ali on za to nije hteo ni da čuje, pa ju je u jednom momentu čak i uhvatio za nogu zbog čega je nastao haos. Pevačica ga je u tom momentu odgurnula i počela da viče na njega dok su je momci iz obezbeđenja jedva obuzdali da ne krene u fizički obračun sa pijanim gostom kojeg su izbacili - ispričao je za izvor koji se našao na licu mesta.

On je novi Džejms Bond! Da li vam se dopada?! (FOTO, ANKETA)

foto: Kurir / Dragan Kadić

Nije to prvi put da mi se dešava. Neretko se nađe neki navalentan muškarac na mom nastupu, ali ja znam da se odbranim od takvih. Ne plašim se nikoga, bila je izričita Jadranka.

Romansa na Sardiniji: Poznata manekenka uživa u zagrljaju 16 godina mlađeg dečka! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs