Neverovatno

Viktorijini anđeli razbesneli britansku javnost: Zahtevaju izvinjenje zbog Savršenog tela!

Poslednja linija donjeg veša prestižne kompanije nosi naziv Savršeno telo, što su Britanci shvatili kao uvredu žena koje ne izgledaju kao lepe manekenke
Celebrities 28.10.2014. - 19:42h Autor: Super žena
Foto: Reuters

Oko 500 ljudi iz Velike Britanije potpisalo je peticiju koja zahteva da se slogan nove linije donjeg veša Victoria's secret promeni jer šalje pogrešnu poruku svetu.

 

Već smo navikli da donji veš ove modne kuće reklamiraju možda najlepše i najzgodnije žene na svetu, ali poslednja linija donjeg veša nazvana "Perfect Body“ prema mišljenju nekih je uvredljiva za žene širom sveta.

 

Najnoviju seksi kampanju Viktorijinih anđela pogledajte OVDE!

 

Potpisnici peticije kažu da ova poruka znači diskriminaciju jer su mnogi shvatili kroz ovu reklamu da samo ove manekenke imaju savršeno telo, a dobro znamo kojim su sve zdravstvenim odricanjima sklone da bi imale takvu liniju.

 

Oni zahtevaju da se ova američka modna kuća izvini jer je koristila pogrešne reči kojima je poljuljala samopouzdanje mnogim ženama.

 

OVDE saznajte kako Alesandra Ambrozio održava guzu zategnutom!

 

"Oni koriste slogan "Savršeno telo“ kako bi privukli žene da kupe ovaj donji veš da bi se osećale prijatnije u svojoj koži, ali u isto vreme izazivaju osećaj nesigurnosti u sopstveni izgled, što je poprilično manipulativno. Zahtevamo da promene naziv kampanje i javno se izvine“ - rekli su potpisnici peticije.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...