Pomoć stručnjaka

Za 8 nedelja skinuo 14 kg: Mel Gibson otkrio kako je uspeo da smrša i povrati formu! (JELOVNIK)

Holivudski glumac je poslednjih godina zapustio svoj izgled pa smo svedočili njegovom neverovatnom fizičkom stanju. Dobio je previše kilograma, prestao da trenira, pustio bradu, a uz sve to su došli i zdravstveni problemi. Mel Gibson sada je doživeo pravu transformaciju, a otkrio je i kako

Fitnes & Nutricija
17:36h Autor:
Za 8 nedelja skinuo 14 kg: Mel Gibson otkrio kako je uspeo da smrša i povrati formu! (JELOVNIK)
Foto: Profimedia

Mnogi ljubitelji njegovog lika i dela ostali su u šoku kada se pre nekoliko meseci pojavio u javnosti neprepoznatljiv. Početkom godine Mel Gibson snimljen je na izlazu iz supermarketa u društvu svoje 35-godina mlađe partnerke Rosalinde Ros s kojom ima sina Larsa Džerarda.

Višak kilograma, gusta brada, preširoka odeća: Slavnog glumca niko više ne prepoznaje! (FOTO)

foto: Profimedia

Brzo je postao tema svetskih tabloida koji su komentarisali njegov vidno zapušten izgled, a do izražaja je posebno došao veliki stomak, koji slavni glumac nikada pre nije imao. Ipak, trenutno gledamo njegovu transformaciju, a sve zahvaljujući jednom stručnjaku koja očigledno jako dobro zna svoj posao.

Naime, Gibson je krajem avgusta stigao u Australiju, kako bi pronašao idealne lokacije za snimanje svog novog filma. Tokom jedne neslužbene večere u restoranu u Sidneju, do njega je došetala Samanta Džekson, nutricionistkinja i pobornica zdravog života. Džekson je tada rekla da može da mu pomogne i saradnja je odmah počela.

Poznati glumac promenio lični opis: Miljenik žena se potpuno zapustio! (FOTO)

foto: Profimedia

"Čuli smo se svakodnevno i to po mnogo puta. Razmenili bismo i preko 30 poruka, a par puta nedeljno smo razgovarali preko videa. Mel je oduševljen što je izgubio čak 27 centimetara u struku", rekla je za strane medije poznata nutricionistkinja, koja je dovela u red zapuštenu holivudsku zvezdu.

O svojoj promeni za jedan je magazin progovorio i sam glumac rekavši: "Bojao sam se činjenice da ne mogu ništa da promenim. Sada ulazim u svu svoju staru odeću i leđa me više ne bole. Puno bolje spavam. Sve ovo bilo je pravo čudo. Osećam se jako dobro i zdravo."

Divlji život Mela Gibsona: Devetoro dece, razvod od 400 miliona, zbog jezika umalo platio glavom! (FOTO)

foto: Profimedia

Zatim je otkrio da je jeo mnogo češće, ali bolje i kvalitetnije i unosio proteinski napitak nakon gotovo svakog obroka. Uz to je jasno počeo i da vežba. Gibson je rekao i šta je najčešće jeo kako bi smršao.

Doručak: omlet s paradajzon i sirom, nakon toga sledi proteinski šejk

Ručak: piletina na žaru, špargle, brokoli, grašak i batat, pa ponovno proteinski šejk

Večera: pečeni losos, kuvani krompir i zelena salata

Držeći se striktnih uputstava, 62-godišnjak je za svega osam nedelja izgubio 14 kilograma.

Zgodni sin Mela Gibsona: Dostojan naslednik slavnog glumca! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs