dijeta

Blejk Lajvli se odrekla 2 sastojka i vratila liniju posle porođaja: Najzgodnija glumica u Holivudu otkrila tajnu! (FOTO)

Glumica Blejk Lajvli (30) nikad se nije bolje osećala u svojoj koži. Za potrebe snimanja posebnim treningom i dijetom dovela telo u formu svog života.

Fitnes & Nutricija
Autor:
Blejk Lajvli se odrekla 2 sastojka i vratila liniju posle porođaja: Najzgodnija glumica u Holivudu otkrila tajnu! (FOTO)
Blejk Lajvli, Foto: Profimedia

'Nikada nisam bila u boljoj formi. Kad rodite, jako ste srećni, a onda kažete: 'Zbogom telo od nekada'. Osećate da se nikada nećete vratiti, ali zapravo možete! To je za mene bilo tako ohrabrujuće', rekla je glumica nakon što je rodila dve devojčice trogodišnju Džejms i Ines koja će uskoro proslaviti drugi rođendan.

U formu života dovela se kombinacijom vežbi i ishrane tako da je bila spremna da se slika u kupaćem samo osam meseci nakon drugog porođaja. 'Nisam jela gluten i soju koju nije nimalo lako izbaciti iz ishrane. Soje zapravo ima u svakom proizvodu, čak i onima koji se reklamiraju da su najzdraviji', požalila se glumica, ali u tome svemu ima jedna srećna okolnost. Lajvli nije morala da se odrekne slatkog. 'Ja sam mogla da jedem šećer, ali sve umereno. Treba telu dati samo balans proteina, ugljenih hidrata i puno, puno povrća.', dodala je.

7 letnjih trikova koje smo ukrale od zvezda: Ovako Blejk Lajvli, Dženifer Lopez i Kim Kardašijan čuvaju kosu i kožu! (FOTO)

foto: Profimedia

Svog supruga Rajana Rejnoldsa upoznala je 2010. godine na snimanju filma "Green Lantern", a nakon dve godine prijateljstva postali su jedan od omiljenih holivudskih parova. Tajna njihove ljubavi je prijateljstvo koje čini temelj njihove veze i zbog kojeg lakše rešavaju sve konflikte. "Bili smo prijatelji dve godine pre nego što smo započeli vezu. Tretiram ga kao jednu od svojih prijateljica." kaže glumica otkrivši tako i da je zajednički smisao za humor ono što njihov uskoro šestogodišnji brak čini čvrstim.

Blejk Lajvli je vizija u belom: Haljina zbog koje Rajan Rejnolds nije skidao oči sa svoje lepe supruge! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs