Izaberite omiljeni

5 super napitaka koja tope salo na stomaku: Doterajte figuru uz malo truda! (RECEPTI)

Uz kombinaciju sa kardio šetnjama i vežbama po sopstvenom izboru, fit leto 2018. nam ne gine!

Fitnes & Nutricija
Autor:
5 super napitaka koja tope salo na stomaku: Doterajte figuru uz malo truda! (RECEPTI)
Foto: Profimedia

Dijete, vežbanje, kardio, šetnje, trčanje, keto, Paleo i svi ostali termini koji označavaju gubljenje kilograma i mršavljenje... Vrlo su velike šanse da ste i sami probali barem nešto od navedenog. Kako bismo vam pomogli u procesu gubitka viška, pronašli smo nekoliko recepata za napitke koji čine upravo to!

Ova pića sadrže sastojke koji su prirodni, izbacuju toksine iz tela, ubrzavaju metabolizam i doslovno tope kalorije. Uz kombinaciju sa kardio šetnjama i vežbama po sopstvenom izboru, fit leto 2018. nam ne gine!

Zeleni smuti

Ovaj smuti će vam promeniti život. U njemu se nalazi savršena proporcija voća i povrća i idealan je za zamenu doručka, ručka, a možda čak i večere. Spanać ima blagi okus , a s obzirom na to da se u njemu nalazi više od dvadeset nutrijenata, minerala, vitamina i antioksidansa - nije ni čudno da je savršena zamena za obrok! Izblendujte sve sastojke i uživajte u ukusima.

Sve što vam treba su: 2 šoljice spanaća, 2 šoljice vode, 1 šoljica manga, 1 šoljica ananasa i 2 banane.

Ovo povrće je najnezdravije i najviše goji: Izbegavajte ga, posebno ako držite dijetu!

foto: Shutterstock

Grejp i jabukovo sirće

Grejpfrut čini čuda za regulisanje šećera u krvi, a jabukovo sirće izbacuje toksine iz tela i doprinosi topljenju masnih naslaga.

Sve što vam treba je šoljica sveže isceđenog grejpa i jedna supena kašika jabukovog sirćeta!

4 namirnice koje produžavaju život: Pucaćete od zdravlja, možete i da sprečite Alchajmera!

foto: Shutterstock

Čia semenke i limunov sok

Ovo je piće koje možete da pijuckate ceo dan bez previše razmišljanja. Limun je sam po sebi jako zdrav, a čia semenke su super namirnice koje su pune nutritivnih vrednosti. Zbog limuna, koji je pun vitamina, minerala, antioksidansa i bioflavonoida - vaš imuni sistem će ojačati, a telo savršeno raditi. Plus: limun uspešno sagoreva telesne masnoće i balansira pH u telu.

Sve što treba da uradite je da pomešate kašičicu čia semenki sa limunadom. Ostavite da odstoji 10-ak minuta pre nego što počnete da pijete.

10 najzdravijih namirnica: Jedite ovako i zaboravite na lekove!

foto: Profimedia

Limunada od đumbira

Đumbir ubrzava metabolizam i pomaže telu da probavi hranu na neki optimalan način. U kombinaciji s limunom, ne da će vam samo pomoći u borbi s kilogramima već će učiniti čuda i za vaš kardiovaskularni sistem. Najbolje od svega je to što ovo piće možete piti toplo ili hladno, koliko god puta na dan.

Sve što vam treba je: 3 isceđena limuna, 1 supena kašika naseckanog đumbira, koji treba da odstoji u toploj vodi. Kada se voda s đumbirom ohladi, dodajte limun i još malo vode u napitak. Ako ti je piće pregorko, dodajte kašičicu meda u piće kako bi postalo slađe.

Spržite salo sa stomaka: 4 prosta načina da aktivirate hormone koji će vam pomoći da izgledate fit!

foto: Shutterstock

Piće zvano "zbogom salo"

Čaša ovog napitka pre spavanja pomoći će vašem probavnom sistemu više nego što možete da zamislite. Ubrzaće metabolizam i ukloniti toksine iz tela praktično dok spavate! Ima li išta bolje? Spavamo i sagorevamo masnoće?

Sve što vam treba: 1 limun, 1 kašičica jabukovog sirćeta, 1 kašičica meda ili đumbira, 1 kašičica cimeta i 2 čaše vode

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs