ŠOK!

NOVINARKA SE 7 DANA HRANILA KAO VIKTORIJA BEKAM: Doživela je veliko IZNENAĐENJE - evo šta joj se desilo sa telom

Jela kao Viktorija Bekam 7 dana i doživela iznenađenje koje nije mogla ni da zamisli!

Fitnes & Nutricija
16:59h Autor:
NOVINARKA SE 7 DANA HRANILA KAO VIKTORIJA BEKAM: Doživela je veliko IZNENAĐENJE - evo šta joj se desilo sa telom
Jela kao Viktorija Bekam 7 dana i doživela iznenađenje, Foto: Profimedia

Novinarka Dajen Bourn odlučila je da se hrani nedelju dana kao Viktorija Bekam, a potom je podelila svoje iskustvo sa ljudima. Naime, poznato je da slavna modna dizajnerka ima isti jelovnik već 25 godina i zahvaljujući njemu održava savršenu liniju i mladolik izgled.

Mada Viktorija nikada nije preterano otkrivala tajne svoje lepote i izvajane figure, jednom prilikom je upravo Dejvid Bekam otkiro kako izgleda njen način ishrane.

Dejvid Bekam, Viktorija Bekam, Dejvid i Viktorija Bekam
foto: Profimedia

- Nažalost, u braku sam sa nekim ko jede istu hranu svaki dan. To traje već 25 godina. Otkako sam je upoznao jede samo ribu na žaru i povrće kuvano na pari. Retko kada odstupa od toga - rekao je fudbaler.

Naglasio je da njegova supruga baš nikada ne jede prženu hranu, kao ni crveno meso, mlečne proizvode i razne umake poput kečapa i majoneza.

- Za većinu restorana najgora sam noćna mora. Obožavam malo povrća kuvanog na pari i mrvicu začina. Volim da se hrana priprema na jednostavan način. Obožava tost od celovitih žitarica- ispričala je svojevremno Viktorija.

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

Tako je novinarka Dajen došla na ideju da se nedelju dana hrani kao Bekamova, a rezltati su je baš iznenadili.

- Krenula sam sa najskupljom ribom, bakalarom, ali sam bila prilično razočarana. Pokušala sam to da nadoknadim povrćem, ali sve je bilo bljutavo. Otišla sam u krevet prilično gladna i nervozna, jer je ispred mene naporna sedmica - ispričala je ona.

Konstatno je bila gladna, a neprijatan miris ribe joj se stalno osećao u stanu. Nikako joj nije bilo jasno kako Viktorija može tako da jede čitave dve i po decenije i ima enerije.

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

- Obično idem na trčanje sredinom nedelje, međutim, danas sam gladna i nemam dovoljno energije, pa sam to preskočila. Smejem, ali iskreno bih zaplakala - priznala je Bourn.

Kao i modna dizajnerka, ponekad bi se počastila časom vina, mada ni to joj nije mnogo pomagalo. A nedeljni račun za njene obroke bio je samo za ribu i povrće skoro sedamdeset evra.

Gojenje, Kilogrami, Višak Kilograma, Vaga, Merenje
foto: Shutterstock

Na kraju eksperimenta stala je na vagu kako videla koliko je smršala i tada je usledio pravi šok. Naime, novinarka nije skinula ni kilogram!

- Bio je to dovoljan razlog da jednom zauvek prekinem ovaj eksperiment i vratim se svom svakodnevnon načinu ishrane - zaključila je.

A besprekoran Viktorijin izgled, za koji je zadužen upravo ovaj jelovnik, pogledajte u galeriji ispod:

1 / 12 Foto: Profimedia / kolaž
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs