NAMIRNICE KOJE SU ZABRANJENE KEJT MIDLTON: Za večeru nikad ne sme da pojede omiljeno jelo SRPSKO JELO

Kažu da Kejt Midlton nema problema sa ograničenjima i zabranama koje donosi život na britanskom dvoru. Vojvodkinji od Kembridža uopšte ne smeta što ne sme da jede ove namirnice

Fitnes & Nutricija
10:14h Autor:
NAMIRNICE KOJE SU ZABRANJENE KEJT MIDLTON: Za večeru nikad ne sme da pojede omiljeno jelo SRPSKO JELO
Foto: Profimedia

Nekadašnji dvorski kuvar, Daren Mekgrejdi je otkrio da je Kejt Midlton zabranjeno da jede krompir, pirinač ili testeninu za večeru. Razlog je taj što kraljica ne voli ugljene hidrate, pa se oni ne služe ni drugim članovima kraljevske prodice - verovali ili ne!

Takođe, njima je zabranjeno da jedu bilo kakvu rizičnu hranu kad su u javnim posetama. U takvu hranu spadaju, na primer, školjke, koje vrlo lako mogu da izazovu trovanje.

Školjke
foto: Shutterstock

Međutim, ono što je prethodnim snajama na britanskom dvoru posebno teško padalo bile su duge kraljevske večeri. Naime, niko ne sme da se povuče na počinak pre same kraljice Elizabete II, a Lejdi Di je to jedva podnosila. Buduću kraljicu Kejt još niko nije čuo da se na to žali.

Spisak zabrana se ne završava ovakvim starinskim ograničenjima već se dopunjava u skladu sa modernim načinom života. Tako, na primer, članovima porodice nije dozvoljeno snimanje selfija, jer se smatra da oni treba sa javnošću da najviše komuniciraju direktnim kontaktom a ne ovakvim "paradiranjem" po društvenim mrežama.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Zato, na zvaničnom Instagram profilu vojvode i vojvotkinje od Kembridža nećete videti nijedan njihov selfi. Naprotiv, Kejt je izvanredna fotografkinja, pa svi uživaju u njenim izvanrednim portretima dece - princa Džordža, prince Šarlot i malog Luja.

Kraljevska Porodica
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs