Pravi savet

ROB LOU (58) SE 20 GODINA DRŽI OVE ISHRANE: Zbog toga je poznat kao glumac koji ne stari! (JELOVNIK)

Rob Lou je glumac koji je u Holivudu poznat po mladolikom izgledu

Fitnes & Nutricija
Autor:
ROB LOU (58) SE 20 GODINA DRŽI OVE ISHRANE: Zbog toga je poznat kao glumac koji ne stari! (JELOVNIK)
Foto: Profimedia

Pre dvadeset godina Rob Lou je odlučio da promeni ishranu:

"Svi pre ili kasnije dođu do te tačke kada shvate da više ne mogu da jede kao u fakultetskim danima. Nisam shvatio da sam napravio nešto radikalno tada, ali definitivno mi je to promenilo život," počeo je svoju priču Rob Lou za People.

Glumac je odlučio jede malo ugljenih hidrata i ostao je fokusiran na takvu ishranu skoro 20 godina. On jede nemasno meso i ribu, mnogo voća i povrća. Takav način ishrane mu mnogo prija, pa je u poslednjih par godina promovisao i Atkinsonovu dijetu sa visokim sadržajem proteina i malo ugljenih hidrata.

"Ovakav način ishrane mi daje mnogo više energije tokom dana. Nisam umoran posle obroka, koncentrisan sam i mogu jače da treniram. Takođe sam vitkiji iako nisam na dijeti, nego se samo pridržavam ovog plana ishrane," rekao je on.

Rob Lou je otac dvoje dece koji obožavaju slatkiše i glumac kaže da često podeli sa njim omiljenu poslasticu.

"Volim picu, čizburger, sladoled i td. Život bez toga nije vredan življenja. Radi se o tome da nađeš balans i da jedeš sve, ali umereno. Ima dana kad imate jaku volju pa jedete samo zdravo. Dok dođu dani kad ne možete da se oduprete sladoledu i naćosima i to je ok," rekao je glumac.

"Sve dok se držite koliko toliko zdrave hrane, a izbegavate lošu - bićete dobro!"

"Moramo da brinemo o sebi, da budemo disciplinovani. Moramo dovoljno da spavamo, da vežbamo i jedemo zdravu hranu. Ne gledam na sebe kao na profesionalnog sportistu, ali ako ne odem na vreme na spavanje, ne mogu da očekujem da budem pun energije sutradan - jednostavno je!"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs