PADMA LAKŠMI

ONA JE GENETSKI DŽEKPOT: U šestoj deceniji se skinula u bikini, svi zanemeli! (FOTO)

Američka glumica i voditeljka indijskog porekla Padma Lakšmi poznata je po neverovatnoj figuri, iako je zagazila već u šestu deceniju. No, da godine rade za nju i da može da izađe na crtu daleko mlađim koleginicama pokazala je na novom snimku na Instagramu na kom s ponosom paradira u bikiniju.

Fitnes & Nutricija
18:03h Autor:
ONA JE GENETSKI DŽEKPOT: U šestoj deceniji se skinula u bikini, svi zanemeli! (FOTO)
Foto: Profimedia

Slavna 51-godišnjakinja podelila je video na kome uživa sa ćerkom u neverovatnoj prirodi Havaja i ostvrskim avanturama, a njeno izvajano telo sa pažnjom je izazvalo more komplimenata.

Padma je u minijaturnom crnom bikiniju pokazala duge, zategnute noge, ravan stomak, i lep dekolte, a još jedan veliki plus je što ova dama izgleda veoma prirodno, a opet tako mladoliko i sveže!

"Ovo je genetski džekpot", "Žena je zadivljujuća", "Prirodna lepotica", "Niko se ne bi žalio da uvako izgleda u svojim 50-im", "Fenomenalno izgleda", "Vau, bez teksta sam", samo su neki od komentara oduševljenih ljudi.

Padma sjajnu liniju održava napornim vežbanjem - otkrila je da u teretanu ide najmanje pet puta nedeljno. Obožava pilates, sklekokve, trbušnjake, kardio, jogu, ali istakla je da ono što je promenilo njeno telo - boks! Takođe, priznala je da dva puta mesečno ide na limfnu drenažu.

Padma Lakšmi
foto: Profimedia

Voditeljka vodi i računa o ishrani, preferira biljne namirnice i trudi se da 50 odsto njenog dnevnog unosa čine voće i povrće. Kaže da najčešće konzumira sočivo, integralni pirinač, pasulj, suvo voće, orašaste plodove... Takođe, svaki dan pije tri litra vode.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs