LAKO DO TOP FORME

KAKVA TRANSFORMACIJA: Glumica skinula 18 kg, a promenila jednu jedinu naviku! Nećete verovati da je reč o istoj osobi!

Rezultat je neverovatan

Fitnes & Nutricija
Autor:
KAKVA TRANSFORMACIJA: Glumica skinula 18 kg, a promenila jednu jedinu naviku! Nećete verovati da je reč o istoj osobi!
Foto: Printscreen Instagram / ravensymone

Američka pevačica, glumica, kantautorka i producentkinja Rejven Simon najpoznatija je po ulozi u serijama "To je tako Rejven" i "Rejvenin dom", a sad je otkrila da je smršala skoro 20 kilograma.

Sve je počelo tako što je obavila jedan pregled kod lekara. Kada je pokrenula šou program pod nazivom "Raven's Home", Rejven je imala 95 kilograma. Svoju kilažu uspela je da svede na 77 kilograma, zahvaljujući jednom savetu doktora.

Nakon razgovara sa stručnjacima, glumica je shvatila da mora da se promeni, a nije ni znala da ono što jede svaki dan - sadrži puno šećera.

"Kod lekara sam saznala da moja težina nije primerena nekome mojih godina", rekla je tokom gostovanja u emisiji "The View".

Rejven je praktikovala fizičku aktivnost što minimalnije, a ključ uspeha se krio u povremenom postu. Pazila je da između večere i doručka bude razlika od 14 sati minimalno, a šećer je potpuno izbacila.

"Ne želim da budem tanka poput grančice, već zdrava i spremna da se nosim sa starošću", rekla je.

Rejven Simon
foto: Profimedia

Osim toga, glumica je istakla da je bila zavisna od šećera, a to je shvatila tek kada je saznala da se on nalazi i u kečapu koji je jela uz gotovo sve.

Pogledajte kako je Rejven nekada izgledala:

Rejven Simon
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs