ISPUNILA SVOJ SAN

NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA MAJKE TROJE DECE: Smršala 60 kg da bi se ponovo udala za supruga u venčanici iz snova! (FOTO)

Ova žena je dokaz da kada nešto jako želiš, možeš i da ostvariš.

Fitnes & Nutricija
14:03h Autor:
NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA MAJKE TROJE DECE: Smršala 60 kg da bi se ponovo udala za supruga u venčanici iz snova! (FOTO)
Foto: PrintscreenInstagram/fitbodyweightloss

Kristina Jordan (40) zbog svojih 123 kilograma jedva je pronašla odgovarajuću veličinu venčanice za svoje venčanje 2001. godine. Kako je bila uskraćena da nosi omiljeni model venčanice, ona je odlučila da smrša kako bi se u savšenoj haljini ponovo udala za svog muža, i to na 20. godišnjicu braka.

Naime, majka troje dece i nutricionista uspela je da smrša 60 kilograma, a u otkrila je kako je to uspela i podelila savete za mršavljenje, prenosi Dailymail.

Kako kaže, vežbanje i 'zdrava sveža hrana' pomogli su joj skine kilograme.

Kristina se ceo život borila sa gojaznošću- pila je gazirana pića za doručak i tokom celog dana jela samo brzu hranu, a veče je bilo rezervisano za završila prženu hranu i milkšejk za desert.

Danas 20 godina kasnije, Kristina izgleda neprepoznatljivo , a sve to uz pomoć potpune promene svoje ishrane i režima vežbanja. Naime, umesto brze hrane jela je organske salate, smutije i ribu ili nemasno meso.

Nakon transformacije, par je obnovio svoje zavete na 20. godišnjicu braka u martu 2021.

Ona je opisala kako se na taj dan osećala 'neverovatno' jer je konačno mogla da obuče venčanicu o kojoj je sanjala.

- Kada smo se Derek i ja venčali sa 18 i 19 godina, bila sam više od 45 kilograma teža od njega. Njemu to nije smetalo. Ljubav i povezanost koju smo delili zajedno, naše duboko prijateljstvo, učinili su da spoljašnji izgled ne bude važan. Iako sam uživala u danu venčanja, moja haljina nije bila baš onakva o kakvoj sam sanjala. Venčanice su bile ograničene u stilovima moje veličine. Na kraju sam morala da odaberem jedinu u mojoj veličini, a ne onu koju sam želela - ispričala je Kristina, a onda opisala kako je izgledalo venčanje 20 godina kasnije.

- Za našu obnovu zaveta imala sam prelepu haljinu koju je krojila moja dobra prijateljica koja dizajnira venčanice po meri. Osećala sam se neverovatno u svojoj novoj haljini, apsolutno seksi i moćno - kaže Kristina, koja se borila sa svojom kilažom oš od malih nogu.

Kao tinejdžerka s 'ekstremno prekomernom težinom', priseća se da su je tokom školovanja često maltretirali zbog veličine, dok je kasnije u životu doživljavala mnoge neugodne trenutke zbog svoje golaznosti.

- Nekad su me mučili i maltretirali zbog veličine. Bilo je trenutaka kada su me ljudi ismevali i to je jako uništilo moje samopouzdanje.

Kristina je rekla kako joj je samopouzdanje naglo poraslo kada je upoznala supruga, koji ju je uverio da je lepa i da će je uvek voljeti, bez obzira na njen fizički izgled.

- Suprugova podrška poboljšala joj je samopouzdanje da ostvari svoje snove o gubitku kilograma i zdravlju.

Tako je napravila velike promene u načinu života koje su joj pomogle da mrša- uključujući redovne treninge i konzumiranje zdrave, sveže hrane - a konačan rezultat bio je 60 kilograma manje.

Gazirana pića zamenila je za vodu ili domaću limunadu od lubenice,a umesto hamburgera i krompirića jela je salate, povrće i nemasne proteine.

- Moj muž je uvek bio najneverovatniji muškarac i posebna osoba u mom životu. Uvek me je ohrabrivao i voleo. Svakog dana od trenutka kada sam ga upoznala, Derek govorio mi je da sam lepa. Ovakva jaka ljubav može pomoći svakome ko želi da se transformiše. Svima nam je u životu potreban neko ko će nas bodriti, navijati za nas i voleti nas bez obzira kako izgledamo - kaže ona i dodaje kako veruje da ne bi bila osoba kakva je danas da je muž nije podržao na tom putu.

Kristina sada kao nutricionista pomaže drugima da ostvare svoje snove.

Napisala je i knjigu o svojim borbama i pobedi nad svojom kilažom, pod naslovom 'Half My Size'

- Sada kada sam smršala, osećam se apsolutno neverovatno i kao potpuno nova osoba. Nisam ista žena kakva sam bila pre nego što sam krenula na ovo putovanje. Jača sam, mudrija i samouverenija. Neće biti lako, ali isplatiće se. Ako ja to mogu, onda možeš i ti - zaključuje ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs