prepolovila se

KRISTINJA TODOROVIĆ VIŠE NE IZGLEDA OVAKO: Zvezda Granda smršala 90kg nakon operacije želuca! (FOTO)

Krstinja Todorović, vlasnica raskošnog glasa, uspela je da dovede liniju do savršenstva, iako je pre samo dve godine imala više od 162 kg! Stojički je podnela operaciju želuca, dijete, treninge, psihičke lomove, nedavnu hiruršku intervenciju skidanja viška kože i sada, sa 72 kilograma, oseća se preporođeno

Vip priča
Autor:
KRISTINJA TODOROVIĆ VIŠE NE IZGLEDA OVAKO: Zvezda Granda smršala 90kg nakon operacije želuca! (FOTO)
Foto: Printscreen/youtube/ Zvezde Granda

Finalistkinja muzičkog takmičenja "Zvedze Granda", Kristinja Todorović pojavila se na sceni u decembru 2019. godine i tada sve zasenila svojim pevanje. Međutim, usledile su kritike žirija zbog prekomerne kilaže, prvenstveno zbog njenog zdravstvenog stanja, a zatim i prirode posla. Tada se osvestila i shavtila da zaista ima problem.

Operacija želuca

Imala je samo 22 godine i više desetina kilograma viška kada je krenula njena borba. Kako Krstinja ističe, jedini način da uspe u tome bila je operacija želuca. Imala je veliku želju da se u sledećem krugu takmičenja pojavi sa mnogo manjom kilažom i u tome je uspela.

- Od svega što je potrebno za takav jedan poduhvat, imala samo samo volju, ali ne i kartakter. Volela sam da jedem, a svaki komentar na račun izgleda je mogao da me povredi. Pokušavala sam na razne načine da smršam, ali nije uspelo. Radi se o veoma rizičnom zahvautu, pomalo sam nepromišljeno ušla u to , ali moje iskustvo je bilo fenomelano - kaže pevačica.

Prema njenim rečima, tokom postoperativnog režima je najviše smrišala, jer je bila tečnoj i kašastoj hrani. Sada može sve normalno da jede, ali u manjim količinama, a najviše joj nedostaju gazirana pića. Sebe doživljava potpuno drugačije, brojne stvari mnogo lakše radi i posebno je raduje što može da nosi štikle na nastupima, jer pre za nju to nije bilo moguće.

Uklanjanje viška kože

Posle drastičnog gubitka kilograma, usledio je novi problem - veliki višak kože. Zato se nedavno podrvga još jednoj operaciji, za koju naglašava da je bila dosta zahtevnija. Pred ulazak u operacionu salu, po drugi put, kroz glavu joj je prolazilo sve što je do tog momenta doživela i sa čim se izborila, obuzele su je posebne emocije i strah, tako da suze nije mogla da zadrži.

- Imam veliki strah od igle, ali zahvaljujući doktru sam sve prevazišla. U tom mometu mi je nedostajala porodica, kao i prijatelji. Do same intervencije sam se stvarno hrabro držala, ali pred ulazak u salu me je obuzeo strah od eventualnih komplikacija, pitala sam se kako će teći oporavak, koliko će biti bolno kada se probudim - priča Krstinja sa velikim uzbuđenjem.

Ova umetnica objašnjava da će ovoga puta oporavak biti duži i teži, jer su treirane dve regije - stomak i butine. Naglašava da se generalno oseća super, ali da joj oporavak nekada teže psihički pada.

- Malo sporije se oporavljam, ali uspešno. Reakcije su stvarno fenomenalne, prvi rezultati su vidljivi odmah nakon operacije, ali krajnji rezultat će biti tek za par meseci. Neverovaan osećaj je bio kada sam se probudila, kao da je falilo pola mene, pitala sam se gde mije stomak. Porodica je preponosna i to mi daje vetar u leđa da nastavim dalje - zaključuje mlada umetnica.

Sada planira da se posveti treningu, kako bi rezultati bili što bolji.

Vrlo brzo se vratila poslu i objavila novu pesmu

Kako Krstinja ističe, muzika je za nju lek, tako da je novu pesmu snimala sa sve koncima, zavojima i steznicima.

- Spontano je došlo objavljivanja nove pesme "Pepeo", nije mi bilo teško da je snimim u tom stanju, mislim da će pronaći put do srca slušalaca - nada se pevačica.

Kada je bila osam dana vezana za bolničku postelju, posle operacije shvatila je koliko je važno voditi računa o svom zdravlju, jer jedino tada se može sve, što je najbitnije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs