DA LI BISTE MOGI DA IZGURATE OVU DIJETU?

DIJETA TAMARE KALINIĆ JE BRUTALNA: Izdržava već duže od 40 dana, ali zato ima liniju kao supermodel!(FOTO)

Za ovu dijetu morate imati baš jaku volju i odlučnost...

Fitnes & Nutricija
Autor:
DIJETA TAMARE KALINIĆ JE BRUTALNA: Izdržava već duže od 40 dana, ali zato ima liniju kao supermodel!(FOTO)
Foto: Profimedia

Tamara Kalinić ima vrlo modernu dijetu - primenjuje je od početka januara pa sve do rođendana, 16. marta - evo šta ne jede u tom periodu!

Jaka volja je suština većine dijeta, a Tamara Kalinić dokazuje da je spremna da se odrekne najslađih zalogaja radi režima ishrane u koji veruje, piše Lepaisrećna.

Naime, modna influenserka praktikuje da od početka januara prekine unos namirnica sa dodatim šećerom, a "post" bez kolača, torti i čokolada traje sve do njenog rođendana 16. marta. U ovoj dijeti nema brojanja kalorija, već se samo precrtaju u jelovniku namirnice sa dodatim šećerom. To ne znači da će organizam biti potpuno bez šećera - setite se da u voću i povrću ima fruktoze, a u mleku laktoze. Međutim, odavno je trend da se šećer dodaje i u najrazličitije vrste industrijski prerađene hrane, obično da bi im se poboljšao ukus i produžio vek trajanja, a njihova preterana konzumacija može izazvati niz zdravstvenih problema.

Dijeta bez dodatog šećera se može praktikovati i na duže staze, a Tamara se pohvalila slikom primamljivog kolača i poruke - bez šećera već 43. dan!

Dijeta bez šećera modne influenserke
Dijeta bez šećera modne influenserke foto: Printscreen/Instagram/Tamara Kalinić

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs