MARISA TONEI

MARISA TONEI (57) SVAKOG DANA JEDE OVAJ DORUČAK: Zato u šestoj deceniji izgleda vrhunski! (FOTO)


Prelepa Marisa Tomei i u 58. godini izgleda jednako atraktivno, a otkrila je kako održava liniju.

Fitnes & Nutricija
09:37h Autor:
MARISA TONEI (57) SVAKOG DANA JEDE OVAJ DORUČAK: Zato u šestoj deceniji izgleda vrhunski! (FOTO)
Foto: Profimedia

Američka glumica Marisa Tomei (57) jedna je od najpoznatijih glumica u Holivudu, koja je devedesetih žarila i palila, a i danas se smatra ikonom.

Osim glumačkim talentom pažnju je plenila svojim atraktivnim izgledom. Da i u šestoj deceniji još uvek izgleda fantastično dokazuju i fotografije i snimci koje postavlja na Instagram.

Marisa je u intervjuu za Vog pre nekoliko godina rekla da se uglavnom trudi da jede lokalno proizvedenu sezonsku, organsku hranu.

Takođe, ranije je otkrila da za doručak obično jede kuvano jaje s malo maslinovog ulja ili sveže bobičasto voće sa žitaricama i jogurtom.

Pri ruci uvek ima grickalice s visokim udelom proteina.

Marisa veruje da njena lepota dolazi iznutra.

'Mislim da je važnije paziti na to šta unosite u svoje telo nego ono što radite u smislu svog spoljašnjeg izgleda. Ono što jedem i način na koji se povezujem sa svojim jelom utiče i na moj spoljašnji izgled. Meditacija u pokretu poput plesne meditacije čini da se osećam dobro u svojoj koži, pomaže mi na spiritualnom, mentalnom, na kraju, na fizičkom nivou, ispričala je za Vog.

Marisa Tomei
foto: Profimedia

Dodala je da uživa i u infracrvenoj sauni.

'Zagreva me iznutra i i spolja, imam više energije i osećam se lagano. Tako se moje telo rešava svih otrova, naročito ako sam morala da uzimam lekove ili sam konzumirala više.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs