neprepoznatljiv

IMAO JE 136 KILOGRAMA, A ONDA JE 6 MESECI IZGUBIO 41 KG: Neverovatna transformacija bivšeg direktora CIA!

Bivši američki državni sekretar Majk Pompeo napravio je drastične promene u načinu života otkako je poslednji put napustio funkciju 2021.godine.

Fitnes & Nutricija
12:10h Autor:
IMAO JE 136 KILOGRAMA, A ONDA JE 6 MESECI IZGUBIO 41 KG: Neverovatna transformacija bivšeg direktora CIA!
Foto: PrintscreenFejsbuk/Goodbye HK, Hello UK

Političar Majk Pompeo smršao je 41 kilogram u poslednjih šest meseci.

Kako je rekao, odlučujući trenutak bio je broj na ličnoj vagi, koji je pokazao 136 kilograma.

Bivši direktor CIA-e Majk Pompeo je za Njujork post govorio o gubitku kilograma, temi o kojoj nerado govori jer se plaši da će se ponovo ugojiti.

Majk Pompeo
foto: Profimedia

Njegova priča počinje kao i milioni drugih širom sveta; 14. juna 2021. stao je na vagu, a broj ga je šokirao. Sledećeg jutra rekao je svojoj ženi: „Danas je ovaj dan“, i njegovo putovanje ka zdravijem načinu života je počelo.

"Istina je da sam ceo život imao problema sa gubitkom kilograma. Najvažnije mi je da to uradim kako treba i da budem disciplinovan", rekao je Pompeo, priznajući da je promena u razmišljanju koja se desila tokom godina takođe bio važan.rad u politici, ali ne toliko u zdravlju i zdravom životu. Odrekao se hamburgera, ugljenih hidrata i slatkiša, koji su mu bili stalno na stolu pored kompjutera i tokom dugih godina putovanja na drugi kraj sveta.

Uprkos ishrani, zadržao je porodičnu tradiciju posećivanja restorana, ali sada radije naručuje zdraviju hranu umesto američkih palačinki sa sirupom. „I dalje posećujemo restorane i važno je da održimo neke tradicije, ali sada naručujemo belance i ćureću slaninu“, rekao je bivši američki državni sekretar.

„Naša porodica se uvek okuplja zbog hrane. Dolazimo iz Italije, tako da uvek imamo testenine, hleb, sir i poslastice na našim trpezama. Uživaćemo i dalje u ovim obilnim obrocima, samo što ću sada ja jesti samo salatu“, on našalio se.

"To je bio krug vrline, a ne začarani krug koji sam ranije vrtio, tako da sam uspeo da izgubim 41 funtu za pola godine", rekao je on i dodao da je u prošlosti koristio probleme sa stopalima kao izgovor da izbegne gubitak. težina.trebalo je više kretanja.

Smršao sam 45 kilograma u poslednjih 10 ili 11 godina. To su bile godine koje su se poklopile sa povredom stopala, pa sam sebi rekao da sam se zato toliko udebljao“, otvoreno je priznao Pompeo i dodao da ništa drastično zapravo se desilo njegovim stopalima, to je bilo samo habanje na zglobovima.

Njegova fizička transformacija, međutim, nije prošla nezapaženo na društvenim mrežama, gde su se pojavili mnogi komentari, od kojih mnogi nisu bili previše hvale vredni.

Postovi su bili veoma nepristojni ili jednostavno netačni. Nagovestili su da imam rak“, rekao je Pompeo i dodao: „Niko me nije zvao i pitao šta se zaista dešava sa mnom.

Bivši američki državni sekretar želi da njegova priča podstakne nekog drugog da vodi zdraviji način života:

Teško je i nije trajno. Nije mi garantovala da ću zadržati tu težinu, ali ako smo svesni da se dobre stvari dešavaju Ako insistirate na njima to može svako."

Pomogla mu je i podrška najmilijih, supruge, sina Nika i njegove verenice Rejčel.

„Činjenici da sam bio uspešan na ovom putovanju svakako je pomogla podrška supruge i porodice. Svi su me podržavali u zdravijem načinu života, što je i bio moj fokus.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs