Svega 2 % masti

ŽIVETI ZDRAVO NE ZNAČI JESTI BEZUKUSNO: Ovu šunku možete da jedete i dok ste na dijeti!

Ne sadrži pojačivače ukusa, gluten, soju, ni veštačke boje, a pritom sadrži i do 25 odsto manje soli!

Fitnes & Nutricija
Autor:
ŽIVETI ZDRAVO NE ZNAČI JESTI BEZUKUSNO: Ovu šunku možete da jedete i dok ste na dijeti!
Foto: Promo

Suvomesnati proizvodi su bez sumnje jedna od omiljenih namirnica mnogih ljudi. Kad njih imamo u frižideru, imamo sve – od njih se može napraviti bezbroj brzih, veoma ukusnih obroka, ili se jednostavno mogu prelepo složiti i poslužiti gostima.

Ipak, u svemu treba da postoji ravnoteža, kako u količini koju konzumiramo, tako i, pre svega, u odabiru suvomesnatog proizvoda.

Poznato je da su ovi proizvodi često prepuni soli i suvišnih masnoća, zbog čega nisu prvi izbor kada je reč o zdravoj hrani, ali ako se dobro informišete i dobro odaberete, možete da uživate u omiljenim “seckalicama” uvek, čak i ako ste na dijeti!

PIK šunke u omotu su idealan izbor u svakoj prilici, jer se prave od najkvalitetnijih komada svinjskog buta, a prilikom obrade, sve masnoće se ručno uklanjaju, i ostaje ih svega 2 odsto! Dodatni razlog zašto su PIK šunke u omotu sjajan izbor za svakoga, jeste i činjenica da ove dve vrste šunke, PIK šunka u omotu i PIK zlatna šunka, ne sadrže pojačivače ukusa, gluten, soju, ni veštačke boje, a pritom sadrže do 25 odsto manje soli.

To što ne sadrže ove sastojke ne znači da su manje ukusne – PIK šunke su prave šunke, napravljene od najboljih komada svinjskog buta, i to je ono glavno što stoji iza njihovog fenomenalnog ukusa.

Pik šunke
foto: Promo

Zbog svega navedenog, PIK šunke su dozvoljene i kad ste na dijetama, ukoliko ste izabrali režim ishrane koji dopušta konzumaciju mesa.

Uz PIK šunke više nema potrebe da osećate grižu savesti kada između obroka otvorite frižider i morate da gricnete još nešto.

Savršene su za brze, zdrave sendviče, lagane salate, omlete i paste, a još bolje su kada iznenada zazvone gosti – tada ih samo iseckate (ako niste kupili već isečene tanke listove savršenih PIK šunki), i poređate na tanjir. Savršena ružičasta boja PIK šunki učiniće da svima pođe voda na usta i da tanjir sa mezeom za tren bude potpuno prazan, i to bez griže saveti za bilo koga!

Uživajte u ukusnoj hrani i kad ste na dijeti. Uživajte u savršenom ukusu PIK šunki!

Pik šunke
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs