PUT DO VITKE LINIJE NIJE TAKO TEŽAK

4 PRAVILA MEGAN MARKL ZA SAVRŠENU FIGURU: Zahvaljujući njima ona i nakon 2 porođaja izgleda savršeno!

Lični trener Megn Markl otkkriva kojih se to pravila ona strogo drži već godinama

Fitnes & Nutricija
Autor:
4 PRAVILA MEGAN MARKL ZA SAVRŠENU FIGURU: Zahvaljujući njima ona i nakon 2 porođaja izgleda savršeno!
Foto: Profimedia

Megan Markl veoma vodi računa o svom izgledu, a već godinama unazad redovno vežba sa svojim ličnim trenerom. Ona u teretanu odlazi 3 do 4 puta nedeljno i uglavnom se tamo zadrži oko sat vremena. Pored vežbanja trudi se i da se hrani zdarvo.

Glumica se jedom našalila i rekla da je kompleks vežbi sačinjen na takav način da izgleda dobro u pencil suknji.

Posebno mesto u sportskom životu Markl je joga. Njena majka Doria Redlen je od detinjstva učila Megan da praktikuje jogu. Glumica kaže da joj to pomaže u oslobađanju od stresa i borbi protiv anksioznosti. Pored toga, njena dnevna rutina podrazumeva meditaciju.

"Savršeno pomaže da očistite mozak", sumira ona.

Megan Markl
foto: Profimedia

Pored joge uživa i u kardio treninzima, ali i trčanju. Ovih pravila se strogo drži, zato rezultati ne izostaju:

1. Različite varijacije čine trening zabavnim, a ne teškim

Kako je Kreg, njen lični trener, jednom prilikom istakao, trening sa Megan Markl uvek je izgledao drugačije kako bi održao njeno interesovanje. Ovo ne podrazumeva samo odlazak u teretanu, te je Megan posezala za različitim vidovima vežbanja. "Vrlo je važno da trening bude zanimljiv kako bi postojala motivacija da se odradi do kraja", kaže on.

2. Upornost i disciplina pre svega

Ona odalzi na treninge čak i kada nije naročito raspoložena. "Nećete uvek biti 100 posto srećni što idete u teretanu, ali i tada morate sebe da naterate da se pokrenete. Samo tako se stiže do rezultata",kaže Kreg.

Megan priznaje da se i njoj dešava da nije raspoložena za vežbanje, ali da uvek pogleda u svoje fotografije kada je imala koji kilogram viška i to joj je dovoljna motivacija.

Megan Markl, princ Hari
foto: Profimedia

3. Ne opterećuje se brojkama

Iako je uvek u top formi, Megan Markl tvrdi da samopouzdanje zasniva na osećaju, a ne na brojkama.

Mislim da biti u formi znači da se osećate dobro i budete zdravi onoliko koliko možete", rekla je Megan jednom prilikm i dodala:"To znači da se budete srećni sa svojim konfekcijskim brojem i da budte dobri prema sebi."

4. Vreme za odmor je podjenako važno kao i vreme za vežbanje

Koliko god imala obaveza, Megan uvek odvoji vreme kako bi se odmorila i opustila. Iako se njen tempo potpuno promenio sada kada je član kraljevske porodice, ne možemo a da se ne zapitamo da li je ostala verna svemu ovome, ali i da li Hari sada vežba jogu sa njom.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs