Preporuka

Tifani (41) je smršala u rekordnom roku: Evo zašto svaka od nas treba da drži njenu dijetu! (FOTO)

Glumica poznata po ulogama u komedijama, odlučila je da se ovaj put uozbilji

Fitnes & Nutricija
Autor:
Tifani (41) je smršala u rekordnom roku: Evo zašto svaka od nas treba da drži njenu dijetu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Sve je počelo prošle godine kada je Tifani Hadiš (41), za svoj rođendan, stala na vagu i videla da ima 82 kilograma. Na njenu visinu od 1,67 cm, to je bilo mnogo.

Tada je glumica, poznata po ulogama u komedijama, odlučila da se uozbilji i da 2020. godinu posveti mršavljenju u cilju zdravlja.

Evo šta je uradila:

1. Prestala je da puši i odlučila je da vežba

Kada je prestala da puši, sama priznaje da je mnogo jela. Ali odlučila je da se reši ove navike, pa je, da bi smršala krenula u teretanu. Vežbala je svaki dan: nekad 15 minuta, a nekad po 2 sata.

"Svaki dan sam plesala, najmanje 10 minuta. Mislim da je to veoma važno. Kalorije se gube, a toliko je zabavno," rekla je glumica.

2. Postavila je sebi izazov

Tokom 30 dana, osmislila je plan ishrane i vežbe. Izbacila je iz ishrane slatkiše i testo, a vežbala je svaki dan kardio treninge, pilates, fitnes - sve što je bilo potrebno. Jednostavno se kretala.

3. Ustajala je rano i vežbala.

Išla bi na spavanje oko 21h, a ustajala bi veoma rano da vežba. To je bilo teško, ali ona je odlučila da istraje i uspela je.

4. Ishrana je sve

Tifani je priznala, da bez obzira što se "znojila svaki dan", ishrana je sve. "Jedem mnogo povrća i to direktno iz bašte. Trudim se da jedem što više povrća. Uzela sam vegetarijanski jelovnik i počela sebi da kuvam razna jela od povrća," kaže glumica.

5. Voda, voda, voda

Verovatno vam je dosadila priča o ispijanju velike količine vode, ali to je realnost: ako hoćete da smršate, morate da pijete velike količine vode svaki dan. Voda ubrzava metabolizam. Voda podstiče čišćenje toksina iz tela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs