OČISTE TELO NA PRIRODAN NAČIN

Postpraznična detoksikacija: Idealan napitak za čišćenje organizma nakon teške i jake praznične hrane!(RECEPT)

Budite nežni prema svom telu nakon izdašne praznične trpeze i omogućite mu da se oporavi. Mi vam donosimo idealna recept za to!

Fitnes & Nutricija
Autor:
Postpraznična detoksikacija: Idealan napitak za čišćenje organizma nakon teške i jake praznične hrane!(RECEPT)
Foto: Shutterstock

Ako nakon prazničnih slatkih i slanih užitaka s jelovnika tražite beg prema svojoj idealnoj težini, ovo je pravi napitak za vas! Reč je o sastojcima koji ubrzavaju metabolizam i rešavaju telo toksina i masti koje su se nakupile u njemu.

Kao i kod svake dijete, važno je držati se pravila. Što se tiče ovog napitka, važno je samo da ga tačno pripremite i pijete ga redovno. Kasnije preostaje samo da uživate u sjajnim rezultatima, a prvi se javljaju za veoma krtako vreme.

Recept:

- šolja soka od paradajza - 1/4 šolje limunovog soka - kašičica narendanog đumbira - jedna ljuta papričica (ili pola kašičice bibera) - dvije stabljike celera (srednje veličine)

Pomešajte sok od paradajza, limunov sok, đumbir i mlevenu ljutu papričicu. Dobićete oko 220 ml napitka. Poslužite ga u staklenim čašama i dodaje napitku stabljike celera. Celer se jede za vreme ispijanja napitka. Dnevno između obroka pripremite ukupno tri čaše ovog razbijača masnoća, a ako pripremite više tečnosti unapred, čuvajte je u frižideru.

(Stil.kurir.rs/Dnevno.hr)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs