TAJNA VITKE FIGURE

3 zlatna pravila vitkih žena: Zahvaljujući ovim navikama, sa kilažom nikad nisu imale problema!

Ovo svako od nas može da primeni

Nutricija 16.12.2020. - 14:39h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Ako se pitate kako nekim ženama polazi za rukom da uvek budu u top formi i bez viška kilograma, mi smo pronašli odgovor.

 

Ako pitate žene koje su uvek vitke kako one održavaju liniju, većina će vam reći se strogo drži ovih pravila, kao i da je balans ključ uspeha.

 

Ove 3 navike su ključne:

 

1. Obilan doručak

 

One svaki dan započinju obilnim obrokom. Vrlo je bitno pokrenuti metabolizam, a najkasnije pola sata nakon buđenja. 

 

Doručak bi trebao da bude pun hranjivih materija, kako bismo izbegli napade gladi u toku dana. Najbolje bi bilo da to bude kajgana, tost, 2-3 listića pršute i sir ili kiselo mleko. Možete popiti i čašu sveže ceđenog soka.

2. Dovoljan unos vode

 

Hidratacija je izuzetno bitna za normalno funkcionisanje celog organizma, pa tako i za održavanje idealne kilaže. Prosečno bismo trebali da popijemo oko 2 litre vode u toku dana.

 

Možete piti i prirodne čajeve, ali bez šećera.

 

3. Ne odriču se slatkiša, ali ne preteruju

 

Nijedna vitka žena vam neće reći da se izgladnjuje ili da je potpuno izbacila slatkiše iz ishrane. Šećeri su neophodni kako bi mozak pravilo funkcionisa, zato je eliminisanje slatkiša iz ishrane potpuno pogrešno.

 

Vitke žene samo paze na količinu koju pojedu. One će se zadržati na jednom redu čokolade ili jednom parčetu hleba sa kremom, ali ne više od toga. Umerenost i balans su ključ dobrog izgleda.

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...