Isprobajte ih i vi

Jednostavnije nego što ste mislili: Cake holivudskih diva zahvaljujući kojima prkose godinama!

Neke poznate dame sa godinama izgledaju sve bolje i bolje, a za to im ne treba uvek armija šminkera i stilista
Nega
18:26h Autor:
Jednostavnije nego što ste mislili: Cake holivudskih diva zahvaljujući kojima prkose godinama!
Foto: Reuters

Da li ste se ikada zapitali kako to da neke poznate dame sa godinama izgledaju sve bolje? Verovali ili ne, za to im ne treba uvek čitava armija šminkera i stilista. U stvari, mnoge holivudske glumice u 50-im i 60-im imaju krajnje jednostavne trikove za lepotu.

Helen Miren (69)

Tajna odličnog izgleda Helen Miren je u dovoljnoj količini sna. "Ako radim na nekom filmu, trudim se da odremam u prikolici čak i za vreme pauze za ručak", priznala je Miren. "Spavam kad god mogu. To je veoma važno, naročito sa godinama", dodala je glumica.

OVDE pročitajte dvorske tajne iz 18. veka - dijetu po receptu Marije Antoanete.

Meril Strip (65)

Višestruko nagrađivana oskarovka Meril Strip mnogo puta je u intervjuima izjavljivala da za svoj dobar izgled može da zahvali plivanju. Još 2009. glumica je otkrila da formu održava time što prepliva više od kilometar i po u svom bazenu, što češće može, piše All about you.

Džulijen Mur (53)

Ova glumica ne može da zamisli negu kože bez kreme za sunčanje. "Pored toga što izbegavam sunčanu stranu ulice kada kod mogu, od 25. godine koristim kremu za sunčanje svakog dana", otkrila je Džulijen.

Šta je još zaslužno za dobar izgled Džulijen Mur saznajte OVDE.

Kim Katral (58)

Tajna fatalne Samante Džouns iz "Seks i grada" je svakodnevni piling. "Radim piling svakog dana, već oko 6 godina. Tako negujem celo telo, čak i teme, i osećaj je divan".

Tvigi (65)

Čuveni model ne može da zamisli nijedan dan bez velike količine vode. "Pijenje mnogo vode je jedna od najboljih stvari koje možemo da uradimo za našu kožu. To je moja svakodnevna rutina."

Endi Mekdauel (56)

Američka glumica upozorava da što pre treba da počnete da koristite hidratantni ruž. "Sa godinama, vaše usne nisu toliko pune kao što su nekada bile", upozorava Endi.

Šta još Endi, ali i neke druge poznate dame koriste u službi lepote pročitajte OVDE.

Suzan Sarandon (68)

Tajna glumice kojoj nikada ne biste dali toliko godina koliko ima, je u tome što je prestala da puši. "Mlađi glumci me pitaju: "Kako to da ti je koža tako divna? Koji proizvod koristiš? A ja im kažem: "Prestanite da pušite - to je najbitnije."

Mišel Fajfer (56)

Osmeh - za dobar Mišelin izgled zaslužno je smejanje. "Dobro je da se fokusirate na to da budete srećni. Divan osmeh čini nas mlađima i lepima", izjavila je glumica.

Pomoću kojih caka su smršale 7 poznatih zvezda saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs