Savršen ten u 6. deceniji

Džulijen Mur (53) otkrila tajnu mladolikosti: Nega kože, hidratacija i joga su njeno oružje!

Riđokosa glumica rekla je da ju je majka još u detinjstvu naučila koliko je važna krema za zaštitu od sunca i zbog toga ima savršen, porculanski ten
Nega
22:48h Autor:
Džulijen Mur (53) otkrila tajnu mladolikosti: Nega kože, hidratacija i joga su njeno oružje!
Foto: Reuter

Sve više nam se čini da fontana mladosti ipak postoji, odnosno da ju je poznata glumica Džulijen Mur uspela da je pronađe, jer uspeva unazad nekoliko godina da izgleda tako mladoliko, kao da ima “obrnute” godine - 35, a ne 53!

Najpoznatija riđokosa glumica iz Holivuda dala je zanimljiv intervju za jedan strani magazin, u kom je otkrila svoje trikove za lepotu.

Džulijen Mur sama čisti svoju kuću! Šta je glumica rekla na tu temu, pročitajte OVDE.

Džulijen je otkrila da je za njenu porcelansku put najviše zaslužan gen koji je nasledila od majke, koja ju je naučila koliko je važno da se koristi krema za sunčanje.

“Nikada ne bismo išli na plažu pre 3 popodne i obavezno bismo "lovili" hladovinu, mesta gde sunce nije direktno. Danas većina ljudi vodi računa i ne izlaže se direktno suncu, potovo do 11 do 16 h kada je sunce najjače, ali tada to uopšte nije bila tako česta pojava.“

Glumica je otkrila da je veliki fan ulja i seruma za negu kože, kao i da je izuzetno važno da kožu stalno hidrirate, ali i da vežbate.

OVDE otkrijte tajne dobrog izgleda brazilskih lepotica!

“Nisam veliki fan intenzivnih, kardio vežbanja. Probala sam neke, ali sve mi je to prebrzo, previše energično za moj tempo. Zato mi je joga prijala, pogotovo dok sam je radila u prostorijama s ogledalima pa sam mogla sebe da ispratim, odnosno da gledam dok radim i ispravljam. Joga je fantastičan način da meditirate, da budete sami sa sobom i svojim telom” - kaže glumica.

Džulijen se osvrnula i na poslednji trend u svetu dijeta, režima Juicing, priznajući da jedino što je izgubila tokom ove dijete jeste “pamet”, a ne kilogrami.

Inače, ova glumica će u decembru proslaviti 54. rođendan, ali kaže da nikada nije imala strah od starenja:

A sve tajne Kim Kardašijan sa savršen izgled pročitajte OVDE.

“Sećam se kada sam imala 12 godina i kada su svi oko mene pričali o famoznoj 2000. godini koja mi se činila udaljenom 100 svetlosnih godina, kako sam razmišljala hej, pa ja ću tada imati 40, što mi se učinilo prilično čudno. Nisam mogla ni da razmišljam, sama brojka me je tada šokirala. Ali, kada konačno dođete u te godine, shvatite da to nije tako ozbiljna, niti velika stvar, kao i da godinama mnogi pridaju daleko više značaja nego što je potrebno. Promene koje se dešavaju na vašem telu, dešavaju se postepeno. Starenje uopšte nije loše“ - zaključuje glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs