SJAJAN SAVET

JELENA ĐOKOVIĆ NAŠLA JE SJAJNU ZAMENU ZA PARFEME: Bjuti trik uz koji ćete UŠTEDETI NOVAC i sačuvati zdravlje

Jelena Đoković je pobornik prirodnog izgleda i nege, te već godinama ne koristi kupovne parfeme.

Nega
15:41h Autor:
JELENA ĐOKOVIĆ NAŠLA JE SJAJNU ZAMENU ZA PARFEME: Bjuti trik uz koji ćete UŠTEDETI NOVAC i sačuvati zdravlje
Koji parfem koristi Jelena Đoković, Foto: Printscreen Instagram / jelenadjokovicndf

Jelena Đoković, supruga našeg tenisera koji ruši sve rekorde, poznata je zagovornica prirodne lepote. Gotovo uvek imamo prilike da je vidomo sa minimalno šminke, a zdrava ishrana i redovan trening se kod nje podrazumevaju. U svojoj bjutri rutini uopšte ne koristi preparate koji nisu prošli kroz sve neophodne provere, a takođe moraju biti na biljnoj bazi.

Neretko deli na društvenim mrežama kako se neguje i šta jede, a lavinu komentara je izazvala priznanje da već dugo ne koristi parfeme, već esencijalna ulja.

Jelena Đoković
foto: Miloš Nadaždin

Baš nedavno je podelila reakciju jedne devojke koja je pitala šta misli o industriji prafema.

- Zračiš baš pozitivnom energijom, vidi se da si dete u duši, spontano i uvek željno znanja. Pojavilo mi se pitanje, šta je sa industrijom parfema jer i to svi volimo, još jedna tema za istraživanje - napisala je ova devojka Jeleni.

A odgovor Noletove lepše polovine je mnoge dame iznenadio.

- Drago mi je da učimo zajedno! Ja odavno koristim esencijalna ulja, a ne parfeme, ali sjajno pitanje - napisala je Jelena Đoković.

1 / 5 Foto: Pritnscreen Instagram / jelenadjokovicndf

Prirodni parfemi od esencijalnih ulja imaju brojne prednosti u odnosu na kupovne. Osim toga što su daleko jeftiniji, dosta su kompatibilniji sa kožom, pa ređe izazivaju alergijske reakcije kod osetljivih osoba. Jedino što pri izradi ovih parfema treba biti obazriv i za njihovo pripremanje izbegavati pojedine citruse koji mogu biti fototoksični. Ili ih samo nosite noću, pa na taj način sprečite kontakt sa suncem.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs