Malo treba da biste ujutru izgledale odmorno i sveže

9 trikova za jutarnju lepotu: Uradite ovo pred spavanje i ujutru ćete biti lepe i sveže!

U jutarnjoj žurbi malo nas ima vremena da se natenane sprema, doteruje, pokriva umor koji se ogleda na licu... Zato sve to uradite uveče i ujutru ćete izgledati kao da ste na posao došli iz salona lepote
Nega
09:40h Autor:
9 trikova za jutarnju lepotu: Uradite ovo pred spavanje i ujutru ćete biti lepe i sveže!
Foto: Shutterstok

Kada se ujutru probudimo, željni kafe koja će nas rasaniti i u žurbi da na vreme stignemo na posao nije nam do mnogo čega, pogotovo ne do feniranja, stavljanja maski na lice, češljanja zamršene kose... A retko ko i ima vremena za sve to kada se probudi.

Zato smo za vas pripremili listu stvari koje treba da uradite pred spavanje, da biste ujutru imali lepu frizuru, sveže lice i izgledali kao da ste upravo stigli iz salona lepote.

Saznajte OVDE kojih 10 stvari čine ženu lepom, ne seksi.

- Uveče operite kosu, prosušite i napravite pletenice dok je kosa još vlažna. Ujutru raspustite pletenice i imaćete predivnu talasastu kosu, a ujedno i novu, urednu i lepu frizuru.

- Spavajte s maskom na očima. Tako ćete sprečiti gužvanje kože oko očiju, a ujutru će vam ovaj predeo koji je najosetljiviji izgledati sveže, bez tamnih kolutova i ružnih podočnjaka.

- Nanesite hidratantnu kremu na kožu lica i tela pred spavanje. Lice će vam biti sveže, a suknju ćete nositi sa velikim samopouzdanjem, bez razmišljanja da li vam koža nogu izgleda suvo i ispucalo.

Budite same svoje kozmetičarke, a kako saznajte OVDE.

- Sačuvajte rezultate feniranja: ako ste se danas isfenirali, a želite da efekat produžite do sledećeg pranja kose, jednostavno pred spavanje vežite kosu u visoki konjski rep.

- Koristite esencijalno ulje za negu kože lica. Ujutru ćete izgledati kao da ste upravo stigli s kozmetičkog tretmana.

- Kako biste ubrzali proces upijanja kreme, nanesite sloj podloge preko sloja preparata za negu kože. To će omogućiti lakše upijanje.

6 osobina kojima ćete osvojite onog pravog pročitajte OVDE.

- Koristite pakovanje za kosu - nećete morati toliko da brinete o suvim i ispucalim krajevima, a i kosa će biti lakša za oblikovanje.

- Spavajte na satenskim jastučnicama - tako se vaša kosa neće umrsiti i lomiti, pa ujutru nećete morati da igubite deset minuta na raščešljavanje čvorova.

- Ukoliko koristite kremu za samopotamnjivanje, namažite je pred spavanje i sačekajte da se dobro osuši, pa tek onda lezite. Krema će lepo upiti, boja kože će svuda biti ujednačena, a posteljina čista.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs