POKUŠAJTE OVO I VI

Kraljica Ranija ima 50, a izgleda kao da joj je 30: Ove navike su zaslužne za njen mladoliki izgled i vitak stas! (FOTO)

U ovome leži tajna njene lepote...

Nega
Autor:
Kraljica Ranija ima 50, a izgleda kao da joj je 30: Ove navike su zaslužne za njen mladoliki izgled i vitak stas! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kraljicu Raniju krasi mladoliki izgleg, vitka figura, a pored toga ima i savršen osećaj za modu. Zbog svega navedenog, ne čudi što je uzor mnogim ženama širom sveta.

Iako je u avgustu ove godine napunila 50, na njenom licu se to ne primećuje. Njen ten je savršen, a nema ni jednu jedinu boru. Ako ste pomislili da je za to zaslužna estetska hirurgija, prevarili ste se. Ovo su navike kojih se strogo drži već godinama i zahvaljujući kojima izgleda bolje i od duplo mlađih devojaka.

1. Pravilan izbor namirnica

Da bi se metabolizam aktivirao i telo imalo snagu veći deo dana, neophodan je obilan doručak, a to zna i kraljica Ranija. Ona svako jutro započinje ovsenom kašom, voćem, orašastim plodovima i čašom prirodnog soka bez šećera.

Što se ostalih obroka tiče, trudi se da se oni baziraju na proteinima uglavnom i na manjoj količini uljenih hidrata, a to bi značilo da uglavnom jede neko meso koje nije masno ili ribu, integralni hleb i dosta povrća.

Takođe, voli leblebije, integralni pirinač, sveži sir i mleko. Njena ishrana se uglavnom bazira na principima mediteranske ishrane.

Večera nikad nije obilna i kalorična. Uglavnom je to čaša kiselog mleka i parče hleba.

Ima savršen ten zahvaljujući samo jednoj navici: Verovali ili ne, ovako Dženifer Lopez održava mladoliki izgled! (FOTO)

foto: Profimedia

2. Vežbe za um i telo

Svaki drugi dan započinje časovima joge i kaže da joj to pomaže da ostane smirena i daje joj snagu za novi radni dan. Možda će vas iznenaditi, ali kraljica Ranija, takođe, uživa i u borilačkim veštinama poput kik boksa i tekvonda, pa s vremena na vreme i njih praktikuje.

3. Nega lica

Ona čvrsto veruje da žena može dugo da zadrži mladoliki izgled bez odlaska kod plastičnog hirurga. Ona se strogo drži minimalizma i kada je šminka, ali i nega kože u pitanju.

"Prekomerna upotreba krema može da nanese više štete neko kristi, kao i korišćenje krema na svoju ruku", rekla je jednom prilikom ona. Baš zato, ona jednom godišnje odlazi kod dermatologa koji pravi kreme specijalno namenjene njenom tipu kože. Osim toga, i 2 puta godišnje odlazi kod kozmetičara na čišćenje lica.

Demi Mur u 58. godini ima telo poput top modela: Ova 2 pravila su zaslužna za njenu vitku liniju! (FOTO)

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs