Jedan od najviše nagrađivanih nail brendova sada i kod nas: Koristite najkvalitetnije proizvode za vaše nokte!

Sređivanje i ukrašavanje noktiju nikada nije bilo zabavnije i lakše

Lepi & Zdravi
Autor:
Foto: Profimedia

Veliki asortiman najkvalitetnijih gelova sada su samo na klik od vas, po neverovatno povoljnim cenama. Izaberite ono što vam je potrebno i sa zadovoljstvom radite, bilo da sređujete nokte sebi, drugaricama ili klijentima u salonu.

Creative glue gel unosi revoluciju kada je reč o fiksiranju ukrasa jer se svi ovlici i veličine cirkona i ukrasa mogu lako fiksirati, jer ovaj gel okružuje ukras od samog dna! Fleksibilan je nakon sušenja, te je mnogo otporniji na spoljne uticaje. Ne pokriva i ne matira cirkone kao što to radi običan lepak. Obezbeđuje neograničeno vreme za postavljanje i pomeranje ukrasa, pošto se suši samo pod UV, LED ili CCFL svestlom, a ne suši se na vazduhu. Savršen je preko gel lakova i ne mora dodatno da se čisti!

Creative glue gel naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 910 rsd.

foto: Promo

3D efekat je od sada nikad lakši sa 3D Bubble gelom! Bez obzira na to šta želite da napravite, kap vode, cveće ili insekte, veoma gust 3D gel je najbolji izbor! Za poseban efekat dodajte malo šljokica ili boje na njega. Ako volite da stvarate onda ćete se zaljubiti u 3D Bubble gel!

3D bubble gel naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 910 rsd.

Spider gel je poseban, viskozan gel u boji za nail art, idealan je za ljubitelje savršeno ravnih i izuzetno tankih 3D linija. Crtanje dizajna u obliku paukove mreže, tankih pruga i obrazaca sa prugama nikada nije bilo tako neverovatno lako!

Uzme se mala količina gela sa doter četkicom i pažljivo sačeka da se odvoji od gela u bočici. Nakon toga, doter četkica se postavi na tačku od koje dati dizajn treba da počne, a onda nacrtate liniju do naredne tačke lebdeći četkicom iznad površine nokta. Pre upotrebe promešajte. Može se koristiti preko gel laka, gela, Fill&Form, kao i preko akrila.

Spider gel u beloj i/ili crnoj boji naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 910 rsd.

foto: Promo

Asortiman gel-lakova je najnovija generacija gel lakova! Jednostavni su za korišćenje i omogućuju dugotrajne nokte. Nova selekcija UV gelova suši se za samo 1 minut pod UV svetlošću. Takođe, ovi jedinstveni proizvodi mogu se sušiti i u LED lampama za samo 15 do 20 sekundi. Odaberite boje koje vam se najviše dopadaju klikom OVDE i uverićete se kako da na jednostavan i brz način uradite prelepe nokte koji su odraz savršene elegancije, dok su istovremeno veoma udobni za nošenje. Rezultati će biti više nego uverljivi. Porudžbinu takođe možete izvršiti pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 1.400 rsd.

*Celokupan asortiman pogledajte klikom OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs