Rezultati za nedelju dana

Zatezanje lica bez operacije: Čuveni metod dr Popova! (VIDEO)

Kako da što duže zadržite mladalački izgled bez odlaska pod nož

Nega 29.03.2019. - 12:41h Autor: Stil
Foto: Profimedia

Mnoge žene sanjaju da im lice što je duže moguće ostane mlado i bez bora. Dr Piter Popov, je razvio metodu za fejslifting bez operacije koristeći jednostavne i veoma efikasne vežbe, piše stil.kurir.rs.

 

Obično, kada žele da urade zatezanje lica žene obrate pažnju samo na kožu. Međutim, ispod kože se nalaze vezivno tkivo i ligamenti koji povlače dijafragmu.

 

Ako naučite da pravilno istegnete dijafragmu učinićete da se lice - ne koža, već vezivno tkivo - istegne.

 

Pažljivo gledajte kako se izvodi vežba, a zatim ponovite:

 

1. Udahnite oštro. Doktor izgleda kao da će da kine, udahne, zasvrbi ga nos i ...

 

2. Oštar izdah. Uz zvučan izdah, saginjemo telo i stajemo u "poziciju golmana". Ovako vazduh izlazi što je više moguće i dijafragma se opušta što je više moguće.

 

3. Tokom izdisaja, zadržite vazduh i osetite kako se adbomen podiže kada se vežba pravilno radi. Dijafragma se maksimalno diže i povlači adbomen sa sobom.

 

4. Sledeći udisaj je zvučan, dok uvlačimo vazduh u plaća uz pomoć usana.

 

Istezala sam se po 10 minuta svakodnevno: Evo šta se promenilo nakon mesec dana!

Ne oklevajte dok radite ovu vežbu, niko vas ne požuruje, morate da se odmorite, obnovite dah između vežbi. Istovremeno, važno je da osetite da ispravno radite vežbu - treba da osetite da je celo telo zategnuto, a lice koje je u ovom trenutku najbolje opušteno blago stegnuto.

 

Kada se dijafragma zategne, celo vezivno tkivo se zateže.  Dijafragma je slična centru napetosti, ona je kao mreža koja se isteže sa svih strana - iz ruku, od nogu, ali i najvažnije za nas iz područja lica.

 

Stoga, kada udišemo, izdišemo, zategnemo dijafragmu i opustimo lice, lice se proteže što je više moguće. Kao rezultat - bore se ispravljaju.

 

Ove vežbe treba da radite na prazan stomak ili 2-3 sata posle obroka.

 

Uradite koliko god ponavljanja želite, ali ne manje od tri. Ako vežbate svakodnevno rezultate ćete videti već posle nedelju dana.

 

Stil.kurir.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...