HTELA JE DA SE ULEPŠA, A PROZIVAJU JE DA JE NAKAZA: Glumica uradila fejslifting, smršala 76 kilograma ali izgleda DŽABA

Glumica je pokazala kako izgleda nakon što je pobedila višak kilograma i podvrgla se fejsliftingu

Celebrities
22:42h Autor:
HTELA JE DA SE ULEPŠA, A PROZIVAJU JE DA JE NAKAZA: Glumica uradila fejslifting, smršala 76 kilograma ali izgleda DŽABA
Tina Meloun, Foto: DANNY RYAN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica Tina Maloun trenutno uživa u španskom odmoru zajedno sa svojom devetogodišnjom ćerkom. Ona je nedavno pokazala svetu svoju preobrazbu nakon uspešnog gubitka viška kilograma i podvrgavanja fejsliftingu. Tokom nedavnog gostovanja na programu ITV, Tina je otkrila da se sada oseća izuzetno privlačno, više nego ikad ranije. Pohvalila se svojim šezdesetim rođendanom tokom intervjua u emisiji "Good Morning Britain".

Tina Meloun
foto: DANNY RYAN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U toku razgovora o svom fizičkom izgledu, Tina je istakla da se sada oseća kao da je znatno mlađa. Njena neverovatna transformacija uključivala je gubitak od čak 76 kilograma, zajedno sa devet različitih hirurških zahvata, uključujući operaciju želuca i uklanjanje viška kože sa ruku, vrata i kukova. Takođe je prošla kroz nekoliko operacija lica i dentalnih korekcija. Iako se pridržava stroge dijete, priznala je da si i dalje ponekad priušti neku poslasticu.

Tina Maloun
foto: iCelebTV / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tina je već od 2010. godine u braku sa Polom Čejsom, koji je 19 godina mlađi od nje. Iako su mnogi izražavali kritike zbog razlike u njihovim godinama i činjenice da je Polova starija ćerka praktično vršnjakinja Tini, ona ne pridaje važnost tim predrasudama. Takođe, kritike na račun toga što je postala majka drugi put u 50. godini su za nju samo odraz nesporazuma, jer živi svoj život onako kako smatra da treba.

Tina Meloun
foto: DANNY RYAN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tina je takođe podelila da su protekle dve godine bile posebno teške za njenu porodicu. Karantin je teško pao njenoj ćerkici, a gubitak posla njenog supruga Pola u vojsci, zajedno sa smanjenim brojem glumačkih angažmana zbog pandemije, doveli su do finansijskih izazova. Pandemija je takođe donela mnogo tuge, budući da je Tina prisustvovala čak 22 sahrane svojih prijatelja, kako navodi The Sun.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs